Vega Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Witam, jestem nowy na tym forum i chciałem dać mój pierwszy projekt w 3DS MAX 9. Bawiłem się kiedyś w Blenderze, ale dużo nie stworzyłem :) Prosił bym o ocenę. http://img512.imageshack.us/img512/1593/tvxv2.jpg Proszę o surową ocenę :D Pozdro
tweety Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty. czy uważasz, że ta praca jest w pełni skończonym dziełem w którym nie zamierzasz nic więcej poprawiać? edit: Kulex: co rozumiesz przez pojęcie tekstury?
carlosss Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Nadaje się do WIPa. Tekstury są kiepskie. Kulex, żarty sobie stroisz czy twój wątek rodzice wystawili ? co do sceny z telewizorem to kiepsko, wydaje się jak by stał w wodzie no i ogólnie popracuj jeszcze nad tym
D4D4L Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Temat zly BUAHHAHAHAHAHAHAHAH XD ps niezly modeling xD
zgred Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Tekstury są kiepskie. Gdzie te textury?? Edit: A jest, widze jedna na wyswietlaczu:D
deshu Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 tacy jestescie zabawni to sobie poczytajcie regulamin. A scena jest slaba. same modele nie sa najgorsze, lecz oswietlenie, materialy i render sa nieciekawe.
Kimmi Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Materiały są tragiczne, a szczególnie podłoga. Ja osobiście nie chciałbym mieć w salonie wody na podłodze:p
Vega Napisano 30 Marzec 2008 Autor Napisano 30 Marzec 2008 Dzięki za komentarze :D popracuje jeszcze nad tym :) Ktoś pisał, że tekstura na telewizorze czy coś takiego. Tutaj się myli bo użyłem zwykłych kolorów 0 .jpg :P Z oświetleniem miałem problem bo jak użyłem raz to wszystko było białe próbowałem to zmieniać, pomysłu na podłogę nie miałem ;/ Fakt podłoga przypomina wodę postaram się zmienić :P Do tego używałem Boxów, cylindra,plane i tekst. Dzięki i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi