Napisano 30 Marzec 200817 l no to kolejna potwora,spod tabletu amatora;P a w zasadzie amatorki;P poprawione hery, broda wyprostowana etc... "][/url]"] [/url]
Napisano 30 Marzec 200817 l fajnie fajnie, dobrze by jednak bylo gdybys zrobila cos z reszta ciala, np ramionami, bo az strach pomyslec jak bardzo sexy cialko ma ta pani:P :] twarz mi sie podoba, nie mozna zaprzeczyc ze to atrakcyjna kobieta:]
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Autor no to uwaga, uwaga, skoro doszły mnie różne słuchy o prośbach wygłodniałych samców, do pokazania troszki ciałka (ofkors nienależącego do mnie;P), no to zapodaje wstępny szkicor, zapadła decyzja na temat rozbudowanej bardziej sceny z tą laseczką:) tylko nie zaślincie monitorów;P
Napisano 3 Kwiecień 200816 l prawa reka troche wykrecona,ramie jest za krotkie,a jezeli jest w duzym skrocie no to reka wykrecona;] dorysuj szyje,bo mam wrazenie ze glowa za bardzo w bok ucieka; cycek laczy sie z pacha,a raczej miesnie cycka i barku tworza prawie jednosc,wiec musisz to krawedzia pokazac...no i chyba tyle, jeszcze jedna uwaga ale to juz kwestia gustu- stope prawa zrobilbym frontalnie, bo dwie skierowane w ta sama strone nie sa zle,ale troche nudne;/ pozdro! kolorowa twarz fajna;] "tylko nie zaślincie monitorów;P"- nie takie rzeczy sie widzialo;]
Napisano 3 Kwiecień 200816 l co do twarzy i w ogóle pracy z ps to polecam co 10 min "Odbij obszar roboczy w poziomie" niezastąpiona funkcja kiedy sam już przestajesz widzieć błędy, teraz widać że twarz jest już w miarę ok(chyba trochę za bardzo się świeci) ale sama forma, układ włosów jeszcze nie bardzo...
Napisano 3 Kwiecień 200816 l A tam swieci, spocila sie ot to ;) Mam wrazenie, ze oczy maja rozny kolor, to w cieniu ladniejsze, zapanuj jeszcze troche nad kudlami, bo twarz wychodzi bardzo przyjemnie :) Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Ale dlaczego z takim uporem uderzasz w stronę realizmu? Chrzanić realizm, jest fajny jak towarzyszy czemuś ciekawemu, a tutaj to takie tuptanie w miejscu bez większego sensu. Przemyśl swoje postępowanie! :P
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Autor nicponim-nieźle sie wczułeś, dzięki, posiedzę jeszcze nad tą anatomia, tak mi się poprostu taki szybcioch machnął, poprawki będą nałożone;) JeezBumpkin-a no widzisz, ja poprostu NIENAWIDZĘ tej metody, ona jest zdradziecka i zawsze po obróceniu postaci, czuję jak by mi ktoś splunął w twarz:D:D:D na dodatek to tak szczerze, jeszcze nie opanowałam dwustronnego retuszu-jak na jednej str. pasuje, to na drugiej nie i na odwrót-nie wiem jak to ludzie robią,że im na dwie pasuje, mam na to teorię, myślę,że poprostu wiekszość digitalowców to jacys kosmici, z oczami jak mucha, widzącymi dwuwymiar w trójwymiarze;P Krzysiek_gfx witaj w moich skromnych progach!:) z oczami to wiem...ale kolor jest ten sam, tylko nasycenie, jakieś tam odcienie mogą trochę nie pasić i rozproszenie bliku jest większe...jakos mi się tak rozjechały te oczy w trakcie, nie mogę nadac im spójności (ale wiesz...gdzieś w mądrych księgach czytałam,że tak się dzieje, kiedy się nie pojawiasz na maxowych zlotach gdy jesteś zaproszony i ludzie sa skłonni wyrzucić swój ostatni grosz,na bilet dla Ciebie-więc uważaj, mogą Tobie też się oczy rozjechać;P;P;P) Gotham dobre pytanie ;) wiesz...ja zawsze się spełniałam w detalowaniu, to mi sprawia przyjemność, natomiast taka synteza kreski czy obrazu powoduje,że sie odrazu gubię...jakos tak lepiej się czuję w dążeniu do realu,niż w symbolice, skrotach i syntezie...moje postępowanie zostalo dostatecznie przemyślane, jak dostałam zlecenie na komiks-dowiedziałam się,że do syntezy to ja raczej nie jestem stworzona;P
Napisano 4 Kwiecień 200816 l no no kurde widze niezle juz wymiatasz :) prosze bardzo ile mozna zdzialac systematyczna praca i uporem , gratulacje !!!
Napisano 4 Kwiecień 200816 l JeezBumpkin dobrze mowi, ale przty takich projekcikach podstawa jest zrobienie dobrego szkicu anatomicznego samej glowy i odniesienia do chociazby barkow, bo potem wychodza pokraczne proporcje, nad ktorymi potem niepanujesz, to samo z wlosami zrob sobie odzielna do nich warstwe i maluj je tak by pasowaly do ksztaltu glowy i ukladaly sie w miare naturalnie przy tym odwracajac prace w poziomie co jakis czas. dajesz dalej bo w odniesieniu do tamtej panny jest kolosalna roznica ;) pozdro
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Autor dzieki za wsparcie, będę jechac z tym koksem dalej w takim razie:)
Napisano 13 Kwiecień 200816 l u aa ja tez tak chce :D nie ma bata kupuje sobie tablet wkoncu xD Purple superowo :P ale jak narazie to ona tak Plastikowo wyglada;p;p