Cine FX Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 SORRY i to wielkie za to co zrobiłem tzn. Zrobiłem kolejnego posta tego samego tematu , bo MAX nie chce mnie przysłać nowego kodu ponieważ stary nie pasował i mam pytanko jak mam usunąć stary post. Proszę o pokazanie jak mam napisać URL bo nie mam obrazka proszę pokazać na przykładzie (z obrazkiem z dowolnej strony),będę wdzięczny:) A tak poza tym to kolejny render samochodu AUDI A8. Wkrótce update.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Mi sie podoba tylko daj rendera z lakierem :) Zeby usunac post daj \"edycja postu\" i tam bedziesz mial na dole mozliwosc skazowania (pogrubione) ale nie pamietam co tam pisalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Jak dla mnie to wyglada troche na zabawkowy, ale jak na pierwszy model to naprawde super. Te dziury miedzy drzwiami a karoseria sa trochu zbyt szerokie. Poza tym wszystko w normie i czekam na rendera z teksturkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladin Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Obramowanie przedniej szyby jest nalozone na maske, karoserie(niewiem zabardzo jak to nazwac), w kazdym badz razie powinno byc z nia zespolone, powaznie to twoj pierwszy model:o bardzo ambitnie zaczynasz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 NIestety ale jesteś w błędzie ,ponieważ tam jest wszystko ok. spójż na drugą połowę samochodu tam jest dobrze,jakby ten samochód był stworzony to doległość pomiędzy maską a panelem przed uszczelką wynosiła by ok 2 cm.:) Pierwszy był nieskończony i beznadziejny poszukaj na forum \"POJAZD 3D:połączenie :Lancer evo 7,Subaru,Volvo V40\" nick jest prawie że identyczny SZpary pomniejszę ale wiecie wina trochę słabego kompa. Narazie nie robię nowych renderów ponieważ mój komp się przestaje wyrabiać (Duron 2025 Mhz. Geforce 4MX440 , 256MB pamięci PC-400,EPOX 8RDA3E(nforce 2). Jak dokupię 512 MB pamięci to kontynułuję .Nastąpi to za parę dni ,acha jeszcze pytanie do tych co skończyli ładne modele z ilu polygonów składają się wasze modele ? Bo ja mam zamiar zrobić ok 2 MLN. - dla całej sceny wiem że to dużo, ale że aż tak !!! (przy takiej ilości cały samochód będzie miał bardzo ładne kształty bez widocznych zgięć na siatce). PISZCIE KOMENTARZE BO MNIE NUDNO, SPRÓBUJĘ ODPISAĆ NA WSZYSTKIE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 kolejne renderki po długim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 and last Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 czekam na komentarze i jeżeli coś wiecie lub macie do powiedzenia na temat tekstu zamieszczonego wyżej to walcie jest to pierwszy model (konkretny jaki modeluję) Prawdopodobnie wnętrza nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Model jak na razie całkiem niezły, ale materiały, tekstury jak i cała \"prezentacja\" twojej pracy wypada nienajlepiej. Pracuj dalej. Ps. Popraw koniecznie materiał podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 dla mnie zbyt hardocre\'owe te podloże i jakieś takie... lustrzane za bardzo, lakier też taki sobie ale model całkiem niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 macie może jakieś propozycje co do lakieru bo mam z nim troche problemów.A przy okazji to dzięki. Biorę się poważnie do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 poprawiłem trochę podłoże ,ale biorę się teraz za model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 jesu wywal te podloze nie dawaj zadnych materialow na tym etapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 dokładnie model niejest w sumie zły ale ma w kilku miejscach straszne niedociągniecia :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cine FX Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 piszesz nie pokazujesz sikhm.Pokaż o co ci chodzi bo nie bardzo rozumiem .Podłoże usunę to było tak na próbę.Czekam na komentarze .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 pokaż render bez tych bezsensownych materiałów i w lepszej jakości (wykożystaj w pełni limit do 100kb na zdjecia) to ci wszystko ślicznie narysuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi