heaven Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 witam.. mam dziwny problem. mianowicie ustawiam sobie prawie wszystko co moge w ustawieniach vraya.. i jak sie robil Light Cache to najpierw czas ktory pozostal do skonczenia wzrasta az do 596 godzin kilkanascie minut i sekund. nagle po 5 minutach niecalych juz zaczyna sie robic. ale dopiero jak zacznie malec i bedzie ponizej godziny gdzies. dlaczego tak sie dzieje ?
naeq Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 VRay wylicza na początku wiele rzeczy, tak często się dzieje...
arev Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Prawdopodobnie jakiś szalony displace albo futro.
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 normalne, u mnie startuje od 800 godzin, nie pekaj
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 to ten czas pozostały to jak przy kopiowaniu plików w windowsie. czrna magia. po prostu pro;]
heaven Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 hehe :) dzieks.. myslalem ze u mnie tak tylko :) . nie mam futra ani nic :p pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi