Hawk111 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Czy istnieje jakiś plugin skrypt cokolwiek czym mógłbym przełożyć teksturę multi sub object na jedną w np .jpg. Jeśli nie to przynajmniej żeby można było jeden material np. tile: 2/2 zmienić w jpg tak by był to prostokąt z czterech powtórzonych tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Moge sie mylic, ale takie rzeczy to chyba tylko w Erze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 to mozesz sobie zrobic plejna i nalozyc materialy wszystkie i render z widoku top :) jaki problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 no tak w sumie to racja heaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Nie wiem czy do końca dobrze zrozumiałem problem, ale "render to texture" może być pomocny. Obiekt dla którego bakujesz texturę powienien być zmapowany albo prosty uvw albo unwrap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 a mógłbyś mi jeszcze wytłumaczyć co należy poustawiać by było dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Tutaj masz video tutka. W pierwszej części pokazuję jak ustawić render to texture. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=48412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi