Gość calcom x Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam. Umieszczam figurkę robocika. Na razie bez osłon i przewodów. Komentarze i ostra krytyka mile widziane:)
naeq Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 nooo, wygląda całkiem nieźle, detali ring i ful profeska ;]
heaven Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 chcesz to w przyszlosci zaanimowac ? czy to tylko jakis still bedzie ?
muody Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 dobre dobre. kable dodasz? powodzenia przy rigowaniu ;]
Gość calcom x Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Na razie myślę tylko o scenie. Animka moze później. Nie wiem czy komp to wytrzyma:)
floo Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Ziomek zapodaj większą rozdziałkę i lepsiejsze światełko i będzie gites... ;) powodzenia w dalszych pracach... ;)
mowicz Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Wyglada fajnie, dla mnie troche za wiele szczegolów nie wiadomo na czym oko skupic ;p
Mortom Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 calcom x - nie obraź sie ale silniki jak od cyrkularki :P Modelik fajny... może bardziej go dokobiecić... z twarzy wnioskuje że to kobieta robot :) Pozdrawiam
Gość calcom x Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 No właśnie o to chodzi. Tylko takie silniki dają odpowiednie wypełnienie klatki piersiowej i kuperka:). Ale spokojnie, muszę jeszcze dodać odpowiednie osłony na poszczególnych częściach i będzie dobrze.
Gość calcom x Napisano 2 Maj 2008 Napisano 2 Maj 2008 Wstawiam kolejną fotkę do wątku. W scenie brakuje jeszcze wielu elementów, jednak postanowiłem cos wrzucić bo nie wiem czy starczy mi cierpliwości i czasu
Rekomendowane odpowiedzi