:PiechI: Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam:) Oto moja nowa pracka ktora zaczalem gdzies 1.5 godziny temu:) To jest moja pierwsza praca przy ktorej nie popieram sie referkami jak narazie:P Wiec bylbym wdzieczny gdybyscie mi udzielili jakis rad.. http://i126.photobucket.com/albums/p84/Piechi/136copy-1.png Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 oczy zezik nos za długi usta jakies nie teges :) poszukaj refek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Shaggi: dzieki:) Postanowielm zenic praktycznie wszystko:P na cieplejsze klimaty:) zobaczecie jak to wyglada po 2.5 godzinach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Za szybko wchodzisz w detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 przesadziłeś z ustami... i ta dolna warga... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Moim zdaniem póki co maluj z referkami.. Mi ta pani bardziej pana przypomina :/ I krzywo strasznie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi