Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam nadzieje, że nikt nie ma nic przeciwko mobilnym retro- klimatom z okresu drugiej wojny i okolic;

Temat obejmuje nie tylko stricte wojenne pojazdy, lecz rownież i cywilne- jak komu wygodniej.

Dozwolona granica "wahania" sie tegoż okresu to + / - 5 lat w tył i w przód.

Mile widziane opisywanie swoich prac nazwą modelu czy typu pojazdu.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE 33 SESJI: 10.04.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 11.04 do 14.04.2008 (3 dni)

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 5,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

stHEAD- calkiem fajne

A tak w ogóle to co jest ludziska? Chyba nie wymiekacie odnosnie tematu, co ? :>

Ode mnie rozgrzeweczka z T- 34:

35338686jf8.jpg

Napisano

dobra, czas na mnie...

tylko się nie śmiać, bo to mój pierwszy spitpainting w życiu...

postanowiłem pokazać... ;)

arbitrem był zegarek kuchenny... :P 1,5h

spit.png

Napisano

swietny temat Selfu wiec tez sie dolaczam z moimi "Panzerami IV" ;)

mobilemachineyl2.jpg

Napisano

Darozowe najfajniejsi, tylko te brusze z nieba ;/ innym pociągnij

Napisano

dzieki panowie :D dawajcie tez bo tak jakos narazie malo prac no i temat tez imo wysmienity :) ano z tym niebem to juz nie wiem sam czym porobic :/ pokombinuje jeszcze i potem zupdejtuje

Napisano
malo prac no i temat tez imo wysmienity :)

ano jakoś czasu mało ;P moze cuś skrobniem dla sportu wieczorkiem ;)

Napisano
  • Autor

No fajnie, ze jest odzew (nareszcie) ;) ja dzis troche roboty mam ale cos jeszcze powinienem zamiescic, bo konkurencja rosnie :D

Ciesze sie, ze temacik przypadl do gustu. Pozdrawiam.

Napisano

no bo selfu trafiles w 10tke z tematem(jak dla mnie) :P no to moja druga propozycja, jak jeszcze cos wymysle i wezma mnie znow checi to cos jeszcze skrobne :P

mobilemachine3ii1.jpg

p.s. zapomnialem podpisac, oczywiscie jest to Wirbelwind, czyli Panzer IV na ktorego montowano wierzyczke z czterema 20mm'owymi dzialkami przeciwlotniczymi :)

Napisano

Daroz mnie namówił w sumie i nie mogło być nic innego. STUKAAAAA!

(3 min moda z krzywą na skrzydle, mam nadzieje ze lincz mnie nie dosięgnie ;) heh)

junkers1du0.jpg

Napisano
  • Autor

DaRoZ - dzieki! Sadze, ze Twoja pierwsza pracka lepsza. Pocisnij moze cos nowego, bo widze, ze ci służy tematyka ;)

mayk - swietny speed, choc cos mi sie wydaje nie tak z prawym skrzydlem ale i tak chyba najlepsza do tej pory egzequo z DaRoZ' em (moim zdaniem).

Napisano

nom i fajnie wyszlo mayk :)

selfu-> zobaczymy :) mysle ze jeszcze cos skrobne ;) , tez mysle ze 1wsza ciekawsza, druga chyba zbyt wyluskana sie wydaje...

Napisano

a juz myslalem ze wygram walkowerem :P dobra. to sie jeszcze cos narysuje bo konkurencja wpadla.

mayk - swietne

dzieki mirach ;]

PS. uwazajcie bo ja czuje ze selfu cos szykuje :P

Napisano
  • Autor

stHEAD - Hehe- dzieki za dobre slowo, postaram sie cos wykreowac do 10ego, bo narazie majstruje różne rzeczy na uczelnie.

DaRoZ - dobrze, ze namowiles mayk' a- jednak dobrze jest sie nakrecac wzajemnie.

mayk - juz jest git

Wyslalem tez PM'a do Ł. Jaskólskiego, co by sie tez zainteresowal tematem.

Chcialbym rowniez zobaczyc tu w akcji naszych wymiataczy z forum, ale pewnie wszyscy gonia za deadline' ami. Takze panowie ( i panie ) "robic, robic i jeszcze raz ROBIC" ;)

Napisano

"meserszmita 110" nie lubie wiec go spaliłem :P powiedzcie mi ktory obrazek jest lepszy. ten czy ten z pierwszego posta bo ja juz sam nie wiem.

selfu - wymiatacze z forum wezma udzial w spidpaintingu w najmniej oczekiwanym momencie. wtedy kiedy juz bedziesz myslal ze wygrasz ;P

me110poprawta9.jpg

Napisano
  • Autor

lol trafna uwaga stHEAD - pomimo tego staram sie nigdy nie myslec, ze wygram.. a by the way to moim skromnym zdaniem ten drugi Twoj jest lepszy, tylko podrasuj moze kolorki, jesli oczywiscie Ci zostalo czasu troche ;)

purple - bierzesz sie do tego work' u i bierzesz... i co? :>

Napisano

Niezle prace. Widac, ze temat podszedl pod gusta.

Wczoraj obejrzalem gnomon Scotta Robertsona, wiec w ramach praktyki mobilny mechanizm cywilny:

leander-rower-ala-robertson.jpg

Na podstawie klasycznego roweru "Van Cleve" z lat 30-tych.

Napisano
  • Autor

tigeritankvn3.jpg

lol - nie moje oczywiscie ale tak szukajac refek znalazlem

Łukasz Misztela - moje gratulacje :D podoba mi sie;

rosół do orła ksz ksz copy over

Leander - spoko rower- solidna praca i cywilne podejscie ;) ale moglby byc nie tak z profilu; lepsze wrazenie by sie odnosilo patrzac na inne ustawienie, ale spoko!

jak bede mial juz nowy speed to wyedytuje

*******************edit*********************

Douglas SBD Dauntless

2.jpg

Napisano

śmiejcie się z tego co napisał Selfu.. bo to podobno śmieszne ma być...

Twoja oddana padawanka...=)))) ksz ksz brak odbioru

Napisano

1cea3229c651050e.jpg

afrika sahara robonazi... tajny projekt hitlerowskich niemiec pod kryptonimem "uberbot"

jakaś godzina mazania

Napisano

wypasiona łajba !!!! :)

to niech bedzie ze najpierw Mayk pozamiatał, potem Mant-raz pozmywał , heheh :)

Napisano

męski wątek... hmmm... toteż zrywam z rutyną! pierwszy raz widziałam mój człog (KW-2)na oczy.. ale OK=) i pierwszy speed...

mojczogtg9.jpg

niecała godzina, bo na ostatnią chwile oczywiście...

Napisano

ok wiem ze jest do kitu ale obiecalem sobie ze wezme sie w koncu do roboty i zaczne cos robic na komputerze wiec mimo wszystko pokaze ;p ( chociaz nie powinienem bo to wstyd ;s)

problemem bylo glownie to ze zawsze robie postacie wiec pojazd + jako tako krajobraz to bylo spore wyzwanie:P

Ps. jako ze zaczynam to mam glupie pytanie , od ktorego momentu liczcie czas, tzn czy szkic tez liczycie czy dopiero jak zaczynacie wrzucac kolor itp?

tankom0.jpg

my.php?image=tankom0.jpg

Napisano

fajnie panowie :]

ja rzutem na tasme ostatnie podejscie(na bazie pierwszego konceptu) z moimi panzerami i tą wersje zglaszam:

mobilemachine2cm7.jpg

pozdro

Napisano
  • Autor

Ja tam licze od samego poczatku czyli od pierwszej kreski ;) Dobrze ze sie zdeklarowales ktora wersja.. Czas na sonde ;)

Napisano
  • Autor

Dla wszystkich zainteresowanych - bedzie druga sonda zaraz bo zapomnialem dodac jednej pracki :( sorry 4 all !!!

Napisano

łooo!!! a Ja takiego długiego, wypasionego posta napisałem... Jaaaa :P