Napisano 24 Styczeń 200421 l Mam pytanie po wyrenderowaniu animacji oglądając ją strasznie mrowią textury Jaką opce czebawłączyć zeby tego nie było Pozdrawiam Jacek Ps dzieki za podopowiedz
Napisano 24 Styczeń 200421 l Autor to czy wczym renderuję to niema chyba znaczenia ponieważ czy w skan linie czy w mental ryu to po wyrenderowaniu animacji do pilku awi oglądając ja to to tak wygląda jakby potych texturach tysiące mrówek chodziło Pozdrawiam Jacek
Napisano 24 Styczeń 200421 l avi? a jaki kodek? NADAL nie wiem czy o tym samym mowimy ale mialem kiedys problem z jakascia w cinepaku...
Napisano 25 Styczeń 200421 l A dałeś super sampling na tekstury? Może po prostu, nie dałeś odpowiedniego filtrowania.
Napisano 25 Styczeń 200421 l Najpeweniej jest tak jak pisze Batou. Ale może też być, że AA nie jest włączone:D
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Amoże oświecicie mnie dokłaadniej bardp bym byłwdzięczny Pozdrawiam JAcek A gdzie to się włancza
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Mam zanaczoną opcie super global seting czy to dobze Pozdrwiam Jacek A może poprostu za dużego bumpa daję
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Chciałbym podziękowac wszystkim za dobre rady pomogło jestem zadowolony nigdy jeszcze nie grzebałem wopcjach materiało sporo sie nauczyłem pozdrawiam wszystkich Jacek Ps a może powiecie mi dlaczego render zwalnia stosując materiały przesież to tylko bitmapa przy czystym idzie szybo a przy pełnym oteksturowaniu idzie wolniej