Jacek12 Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Mam pytanie po wyrenderowaniu animacji oglądając ją strasznie mrowią textury Jaką opce czebawłączyć zeby tego nie było Pozdrawiam Jacek Ps dzieki za podopowiedz
Jacek12 Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Napisano 24 Styczeń 2004 to czy wczym renderuję to niema chyba znaczenia ponieważ czy w skan linie czy w mental ryu to po wyrenderowaniu animacji do pilku awi oglądając ja to to tak wygląda jakby potych texturach tysiące mrówek chodziło Pozdrawiam Jacek
kru Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 avi? a jaki kodek? NADAL nie wiem czy o tym samym mowimy ale mialem kiedys problem z jakascia w cinepaku...
Jacek12 Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Napisano 24 Styczeń 2004 żadnegokodekanie uzyłem czysta wersja pozdrawiam jacek
Batou Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 A dałeś super sampling na tekstury? Może po prostu, nie dałeś odpowiedniego filtrowania.
Bacry Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Najpeweniej jest tak jak pisze Batou. Ale może też być, że AA nie jest włączone:D
Jacek12 Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 Amoże oświecicie mnie dokłaadniej bardp bym byłwdzięczny Pozdrawiam JAcek A gdzie to się włancza
Batou Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 W material editor masz zakładkę super sampling.
Jacek12 Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 Mam zanaczoną opcie super global seting czy to dobze Pozdrwiam Jacek A może poprostu za dużego bumpa daję
Jacek12 Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 Chciałbym podziękowac wszystkim za dobre rady pomogło jestem zadowolony nigdy jeszcze nie grzebałem wopcjach materiało sporo sie nauczyłem pozdrawiam wszystkich Jacek Ps a może powiecie mi dlaczego render zwalnia stosując materiały przesież to tylko bitmapa przy czystym idzie szybo a przy pełnym oteksturowaniu idzie wolniej
Rekomendowane odpowiedzi