Posted January 24, 200421 yr Mam pytanie po wyrenderowaniu animacji oglądając ją strasznie mrowią textury Jaką opce czebawłączyć zeby tego nie było Pozdrawiam Jacek Ps dzieki za podopowiedz
January 24, 200421 yr Author to czy wczym renderuję to niema chyba znaczenia ponieważ czy w skan linie czy w mental ryu to po wyrenderowaniu animacji do pilku awi oglądając ja to to tak wygląda jakby potych texturach tysiące mrówek chodziło Pozdrawiam Jacek
January 24, 200421 yr avi? a jaki kodek? NADAL nie wiem czy o tym samym mowimy ale mialem kiedys problem z jakascia w cinepaku...
January 25, 200421 yr A dałeś super sampling na tekstury? Może po prostu, nie dałeś odpowiedniego filtrowania.
January 25, 200421 yr Najpeweniej jest tak jak pisze Batou. Ale może też być, że AA nie jest włączone:D
January 25, 200421 yr Author Amoże oświecicie mnie dokłaadniej bardp bym byłwdzięczny Pozdrawiam JAcek A gdzie to się włancza
January 25, 200421 yr Author Mam zanaczoną opcie super global seting czy to dobze Pozdrwiam Jacek A może poprostu za dużego bumpa daję
January 25, 200421 yr Author Chciałbym podziękowac wszystkim za dobre rady pomogło jestem zadowolony nigdy jeszcze nie grzebałem wopcjach materiało sporo sie nauczyłem pozdrawiam wszystkich Jacek Ps a może powiecie mi dlaczego render zwalnia stosując materiały przesież to tylko bitmapa przy czystym idzie szybo a przy pełnym oteksturowaniu idzie wolniej