Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Projekt jednej z 3 łazienek w domu jednorodzinnym 500m2.

Chwalęcice, k. Gorzowa Wlkp.

ArchiCAD11, max 9+vray 1.5

222.jpg

555.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kompozycyjnie jest ok, zróżnicuj faktury i będzie git

Napisano

Było mdło było ciemno i na tym kibelku się bym stresował przy tym oknie - nigdy nie wiadomo co za wilk z lasu wyskoczy ;)

Napisano

umywalki - czy to nie przypadkiem zlewy kola ? czy jakies bardziej dizajnerskie wyposazenie?

wizki chyba bardzo poprawne - mi sie podobaja. projekt jak sie domyslam - dla jakiegos architekta, artysty, albo yuppie ;)

rzadko sie zdarza, by ktos przy takiej powierzchni domu - chcial tego typu kolorystyke.

a tak off topic - kamien (plyty kamienne - te na scianie) chyba nie powinny dotykac sufitu . . . troche brakuje pod umywalka [edit: syfonu ( - wiedzialem, ale wydawalo mi sie, ze sie myle : ) ]

no i ta lampka nad lustrem jakas mala troche.

fajna taka kolorystyka, bo latwa w utrzymaniu - pewnie nie widac tak bardzo mydlin i zaciekow jak na ciemnych plytkach/ umywalkach . .. .

Napisano
  • Autor

Ceramika Duravit VERO. Baterie AXOR. Na syfon juz czsu nie było ;). Inwestorzy nie są architektami, lecz równierz są "wolnego" zawodu i nie lubią tradycyjnych rozwiązań. Postaram się aby kolejne wizualizację były lepsze.

Widzę, że jasność zależy raczej od monitorów na których się je ogląda. U mnie było ok.