marcin wuu Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 (edytowane) i takie coś się urodziło - teraz już muszę dorobić jej ciało jakieś... Edytowane 15 Czerwiec 2008 przez marcin wuu
kubi Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Topologia spoko. Uszy i kącik ust do poprawy. Mysle że możesz więcej z samego modelu tej głowy wyciągnąć.
marcin wuu Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Napisano 7 Kwiecień 2008 pomijając uszy i usta, co masz na myśli wyciągnąć?
marcin wuu Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 no i dorobiłem to ciało nie wyciągając jednak nic z twarzy...
Ania Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Ma zbyt chłopięcą sylwetkę, zero talii, i chyba głowa ciut za mała.
marcin wuu Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 jest bardzo wysoka i szczupła - mierzyłem sobie proporcje w granicach 190cm wzrostu, stąd mała głowa i pozorny brak talii
Gomez Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Wiecej wyciagnac tzn zrobic z tego cos lepszego. Oczywiscie jesli sie nie znudzisz modelem.
marcin wuu Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 pewnie się znudzę :D nie mam twojego zacięcia.
marcin wuu Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 no i wyszła mi ninja... poza wykradziona z jakiejś mangi chyba... a może z tenchu? nie pamiętam, ale mi się spodobała - jestem kolekcjonerem póz :D mała uwaga - pozowałem to w wingsach - jeśli ktoś tutaj używa tego niesamowicie wypasionego programiku, to niech nigdy ale to nigdy nie pozuje w nim - groza! goła ninja! a co do poprawiania twarzy - e tam, podoba mi się taka jak jest.
Ania Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 czemu pozujesz w wingsie skoro groza? Rączki ma za małe.
marcin wuu Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 ręce już poprawione. Pozuję w wingsach bo tworzenie rigu tylko dla jednej pozy to lekka przesada zdaje mi się...
briz Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Super kobitka ninja:) Spróbuj zrobić jakąś scenę w tej pozie. Jeśli szybciej trwa stworzenie ringu niż pozowanie w wingsie to czemu nie
marcin wuu Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Napisano 1 Czerwiec 2008 pomyślałem odgrzebać ten wątek bo ma odpowiednią nazwę i wrzucać tu swoje nędzne ćwiczenia, żeby nie zaśmiecać forum tworząc nowe wątki dla każdego modelu. Na początek taka buzia - w zamyśle azjatycka, ale nie wiem czy mi się udało - różnice w kształcie twarzy między białą a żółtą kobietą są bardziej subtelne niż tylko w kształcie oka, jak się przekonałem właśnie...
marcin wuu Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 mój pierwszy w życiu sculpt, więc proszę nie tyrać za bardzo :) efekt +-3 godzin męki, przerywanej czytaniem dokumentacji online w poszukiwaniu prostackich rzeczy - jak się przesuwa, jak się wkleja subtoole, jak to się powiela itp. Gość co wymyślił interface zbrusha to chyba jakiś sadysta maniak :) dziubanie myszką też swoje dokłada do męczarni. nie wiem jak wy ale ja nie lubię uczyć się nowego softu od zera - wszystko wtedy przeszkadza w osiągnięciu efektu raczej niż pomaga...
Gomez Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Jest ok, nie biadol. Lepsze niz moj 1 sculpt bo mniej pogniecione.
Rekomendowane odpowiedzi