Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

i takie coś się urodziło - teraz już muszę dorobić jej ciało jakieś...

afrikaid6.png

Edytowane przez marcin wuu

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Topologia spoko. Uszy i kącik ust do poprawy. Mysle że możesz więcej z samego modelu tej głowy wyciągnąć.

Napisano

Ma zbyt chłopięcą sylwetkę, zero talii, i chyba głowa ciut za mała.

Napisano
  • Autor

jest bardzo wysoka i szczupła - mierzyłem sobie proporcje w granicach 190cm wzrostu, stąd mała głowa i pozorny brak talii

Napisano

Wiecej wyciagnac tzn zrobic z tego cos lepszego. Oczywiscie jesli sie nie znudzisz modelem.

Napisano
  • Autor

no i wyszła mi ninja... poza wykradziona z jakiejś mangi chyba... a może z tenchu? nie pamiętam, ale mi się spodobała - jestem kolekcjonerem póz :D mała uwaga - pozowałem to w wingsach - jeśli ktoś tutaj używa tego niesamowicie wypasionego programiku, to niech nigdy ale to nigdy nie pozuje w nim - groza!

goła ninja!

kunoichinr4.png

a co do poprawiania twarzy - e tam, podoba mi się taka jak jest.

Napisano
  • Autor

ręce już poprawione. Pozuję w wingsach bo tworzenie rigu tylko dla jednej pozy to lekka przesada zdaje mi się...

Napisano

Super kobitka ninja:) Spróbuj zrobić jakąś scenę w tej pozie.

Jeśli szybciej trwa stworzenie ringu niż pozowanie w wingsie to czemu nie

Napisano
  • Autor

pomyślałem odgrzebać ten wątek bo ma odpowiednią nazwę i wrzucać tu swoje nędzne ćwiczenia, żeby nie zaśmiecać forum tworząc nowe wątki dla każdego modelu.

Na początek taka buzia - w zamyśle azjatycka, ale nie wiem czy mi się udało - różnice w kształcie twarzy między białą a żółtą kobietą są bardziej subtelne niż tylko w kształcie oka, jak się przekonałem właśnie...

takq5.png

Napisano
  • Autor

mój pierwszy w życiu sculpt, więc proszę nie tyrać za bardzo :) efekt +-3 godzin męki, przerywanej czytaniem dokumentacji online w poszukiwaniu prostackich rzeczy - jak się przesuwa, jak się wkleja subtoole, jak to się powiela itp. Gość co wymyślił interface zbrusha to chyba jakiś sadysta maniak :) dziubanie myszką też swoje dokłada do męczarni. nie wiem jak wy ale ja nie lubię uczyć się nowego softu od zera - wszystko wtedy przeszkadza w osiągnięciu efektu raczej niż pomaga...

katmandusb6.png

Napisano

Jest ok, nie biadol. Lepsze niz moj 1 sculpt bo mniej pogniecione.

Napisano

nice, nice..