Napisano 7 Kwiecień 200816 l Witam po dłuuugiej przerwie ... :) Wreszcie postanowiłem się wziąć do roboty. Jako, że to co prezentuję, nie przedstawia się jakoś najlepiej prosiłbym o krytykę oraz obiektywną ocenę. To, co mam w tej chwili zajęło mi łącznie jakieś 2 - 3 dni po +/- 5 h (wiem... obciach, mam nadzieje, że to się poprawi z biegiem czasu :P ) . Pozdrawiam ;)
Napisano 7 Kwiecień 200816 l zyjesz ;o co do modelu to nie ma jakos na czym oka zawiesic ale ogolem wyglada dobrze.
Napisano 8 Kwiecień 200816 l A ja sie spytam czemu akurat taki model? To juz chyba siodmy DE na tym forum. Conajmniej jak by inna bron na swiecie nie istniala :-) Zreszta na filmach to samo-albo desert eagle albo beretta 92, az sie niedobrze robi :(
Napisano 8 Kwiecień 200816 l Autor Kr3tz - Dzięki :) Horus - Siódemka to szczęśliwa liczba :P A tak na serio to dlatego DEAGLE, ponieważ chciałem wrócić do maxa i przypomnieć sobie wszystko na czymś knaciastym i nieskomplikowanym, a jednocześnie nie prostym :) Black Mamba - Na Boże Narodzenie na pewno, a do końca tygodnia na 200 % :) Mały Update :
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Autor Model skończony ... Heh ... Dzięi za jakiekolwiek posty ... :/ Poniżej screeny skończonego modelu :
Napisano 9 Kwiecień 200816 l ladny :) podoba mi sie :) czas na teksturki :) ile czasu zajelo ci modelowanie ?
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Autor Modelowanie zajęło mi około 4 dni po mniej więcej 5 h na dzień ... z tym, że wszystko dokładnie analizowałem , bo dłuugo nie dotykałem grafiki. Ps. Dzięki.
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Nie ma co komentowac, model nie nalezy do trudnych, zrob cos lepszego to na pewno beda komentoawc. pozdr
Napisano 10 Kwiecień 200816 l model nic specjalnego, ot taki standard no a wybór broni też kiepski co juz zostało zauważone :) oprucz desert Eagle'a i Berrety najczesciej spotykany jest M1911A1, a przecież istanieje tyle innych pięknych pistoletów
Napisano 11 Kwiecień 200816 l Autor A renderek będzie, ale pewnie dopiero w poniedziałek wieczór :) Pozdr.