Koniu_PL Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Witam po dłuuugiej przerwie ... :) Wreszcie postanowiłem się wziąć do roboty. Jako, że to co prezentuję, nie przedstawia się jakoś najlepiej prosiłbym o krytykę oraz obiektywną ocenę. To, co mam w tej chwili zajęło mi łącznie jakieś 2 - 3 dni po +/- 5 h (wiem... obciach, mam nadzieje, że to się poprawi z biegiem czasu :P ) . Pozdrawiam ;)
Kr3tz Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 zyjesz ;o co do modelu to nie ma jakos na czym oka zawiesic ale ogolem wyglada dobrze.
Horus Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 A ja sie spytam czemu akurat taki model? To juz chyba siodmy DE na tym forum. Conajmniej jak by inna bron na swiecie nie istniala :-) Zreszta na filmach to samo-albo desert eagle albo beretta 92, az sie niedobrze robi :(
!Ewert Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 heh..no to z takim tempem to na boże narodzenie bedziesz miał model :)
Koniu_PL Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Kr3tz - Dzięki :) Horus - Siódemka to szczęśliwa liczba :P A tak na serio to dlatego DEAGLE, ponieważ chciałem wrócić do maxa i przypomnieć sobie wszystko na czymś knaciastym i nieskomplikowanym, a jednocześnie nie prostym :) Black Mamba - Na Boże Narodzenie na pewno, a do końca tygodnia na 200 % :) Mały Update :
Koniu_PL Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 Model skończony ... Heh ... Dzięi za jakiekolwiek posty ... :/ Poniżej screeny skończonego modelu :
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 ladny :) podoba mi sie :) czas na teksturki :) ile czasu zajelo ci modelowanie ?
Koniu_PL Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 Modelowanie zajęło mi około 4 dni po mniej więcej 5 h na dzień ... z tym, że wszystko dokładnie analizowałem , bo dłuugo nie dotykałem grafiki. Ps. Dzięki.
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nie ma co komentowac, model nie nalezy do trudnych, zrob cos lepszego to na pewno beda komentoawc. pozdr
Valery Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 model nic specjalnego, ot taki standard no a wybór broni też kiepski co juz zostało zauważone :) oprucz desert Eagle'a i Berrety najczesciej spotykany jest M1911A1, a przecież istanieje tyle innych pięknych pistoletów
Koniu_PL Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 A renderek będzie, ale pewnie dopiero w poniedziałek wieczór :) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi