Skocz do zawartości

model zakretki do butelki coli - please ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poszukuje modelu zakretki do butelki po 2 litrowej coli albo jakiejs wodzie, moze ma ktos gotowe siatki, najlepiej zakretka z gwintem. Musze puscic model na zprint'cie (drukarka 3d) i troche go przerobic dla takiego wariata ktory chce zebym mu zrobil prototypy nowych zakretek i potrzebuje taki model. Nie mam w pracy skanera 3d a jakos linijka sie srednio mierzy;)

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

dziekowa stary ;) zrobic dam rade sam, po prostu jestem tak zawalony robota ze myslalem ze moze ktos ma gotowy, a jakby ktos mial i mi podrzucil to bym pewnie wzial to zlecenie, a ja nawet nie mam czasu poszukac wymiarow w necie, bo wszyscy jak szukalem to mowia ze wymiary sa zastrzezone. Pewnie bujaja, na pewno musi byc jakis wzor nakretki do 2 litrowej coli czy wody, one sa podobno takie same na ogol. w kazdym razie wielkie dzieki za oferowana pomoc ;) pozdro

a model musi byc na tyle dokladny zeby po wyprodukowaniu go mozna go bylo normalnie nakrecic na butelke

Napisano

nie wiem, zalozylismy z kumplami firme ktora robi makiety architektoniczne i mamy taka maszyne ktora robi modele 3d. Wiec jak ktos chce to tez robimu mu prototypy, mockupy i wszystkie zabawki jakie sobie zazyczy ;) Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent. Moja robota jest czysto koncepcyjna, nie wdrazam przedmiotu do produkcji tylko urzeczywistniam chora wizje pograzonego w katatonicznej glupocie tworcy ;))

Napisano
Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent

,który jest kradziony.

Napisano
nie wiem, zalozylismy z kumplami firme ktora robi makiety architektoniczne i mamy taka maszyne ktora robi modele 3d. Wiec jak ktos chce to tez robimu mu prototypy, mockupy i wszystkie zabawki jakie sobie zazyczy ;) Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent. Moja robota jest czysto koncepcyjna, nie wdrazam przedmiotu do produkcji tylko urzeczywistniam chora wizje pograzonego w katatonicznej glupocie tworcy ;))

wygrałeś specjalną nagrodę

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności