Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

poszukuje modelu zakretki do butelki po 2 litrowej coli albo jakiejs wodzie, moze ma ktos gotowe siatki, najlepiej zakretka z gwintem. Musze puscic model na zprint'cie (drukarka 3d) i troche go przerobic dla takiego wariata ktory chce zebym mu zrobil prototypy nowych zakretek i potrzebuje taki model. Nie mam w pracy skanera 3d a jakos linijka sie srednio mierzy;)

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nawet jesli niema takiego modelu nigdzie, to mozna go zawsze zrobic.

Podeslij referencjaly i skontaktuj sie.

PZDR

Napisano
  • Autor

dziekowa stary ;) zrobic dam rade sam, po prostu jestem tak zawalony robota ze myslalem ze moze ktos ma gotowy, a jakby ktos mial i mi podrzucil to bym pewnie wzial to zlecenie, a ja nawet nie mam czasu poszukac wymiarow w necie, bo wszyscy jak szukalem to mowia ze wymiary sa zastrzezone. Pewnie bujaja, na pewno musi byc jakis wzor nakretki do 2 litrowej coli czy wody, one sa podobno takie same na ogol. w kazdym razie wielkie dzieki za oferowana pomoc ;) pozdro

a model musi byc na tyle dokladny zeby po wyprodukowaniu go mozna go bylo normalnie nakrecic na butelke

Napisano

A do tego nie trzeba mieć jakichś uprawnień wzorniczych/przemysłowych?

Napisano
  • Autor

nie wiem, zalozylismy z kumplami firme ktora robi makiety architektoniczne i mamy taka maszyne ktora robi modele 3d. Wiec jak ktos chce to tez robimu mu prototypy, mockupy i wszystkie zabawki jakie sobie zazyczy ;) Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent. Moja robota jest czysto koncepcyjna, nie wdrazam przedmiotu do produkcji tylko urzeczywistniam chora wizje pograzonego w katatonicznej glupocie tworcy ;))

Napisano
Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent

,który jest kradziony.

Napisano
nie wiem, zalozylismy z kumplami firme ktora robi makiety architektoniczne i mamy taka maszyne ktora robi modele 3d. Wiec jak ktos chce to tez robimu mu prototypy, mockupy i wszystkie zabawki jakie sobie zazyczy ;) Akurat jakis zbok poztanowil opatentowac nowy typ korka na bazie zwyczajnego (niezly poyeb) i musze mu to zrobic. Gosc bedzie potem chodzil z takim modelem do producentow i przekonywal ich ze powinni wprowadzic do produkcji jego patent. Moja robota jest czysto koncepcyjna, nie wdrazam przedmiotu do produkcji tylko urzeczywistniam chora wizje pograzonego w katatonicznej glupocie tworcy ;))

wygrałeś specjalną nagrodę

Napisano
  • Autor

pomysl? juz slyszales o tym? bo ja na 90% juz gdzies cos takiego widzialem,

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.