Napisano 9 Kwiecień 200816 l Witam, zaczelem sobie modelowac takiego robota: Poczatkowo zalozeniem bylo przerobienie modelu robota, ktory uzylem w bitwie: porachunki, ale wyszlo cos takiego :)
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Powiem zgredziku, że fajna opcja z tym robocikiem jest, aczkolwiek moim zdaniem zbyt kanciasta klata i zbyt mało szczegółów na modelu (jak dla mnie ...) :P Poza tym spoko .
Napisano 9 Kwiecień 200816 l mi sie tam podoba ale .... zgadzam sie z Koniu_PL. i osobiscie mi sie niepodobaja na robocie zaokraglenia. lubie jak jest bardziej kanciaty. ale klatka tego ludka powinna byc bardziej wygladzona. pozdrawiam.
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Za mała broń. Po co tworzyc wielkiego pajaka ktory przenosi 2 małe pistolety maszynowe ktore mogl by nieść zwykly czlowiek? Wsadz mu tam jakies miniguny :-) pomysl fajny :-)
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Autor maly update: Detali jeszce dojdzie, bronie tez beda inne. Cos podobnego jak teraz ale wieksze.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l No fajny całkiem ten modelik :) Wrzuć mu tylko jakieś większe spluwy :D
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Fajny maszynoid, jak się dobrze poskłada to jako zmywarka do naczyń mógłby służyć :-D
Napisano 10 Kwiecień 200816 l uw Twoim modelu jest odwrotnie niż u większości, całość wygląda w miarę ok, ale poszczególne elementy już mniej, wygląda jak trochę improwizowane podczas modelingu, troszkę nienaturalnie, mało metalowo. Posiedziałbym nad tym troszkę.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Spoko...nie podobają mi się tylko te zaokrąglone `kolana` (na odnurzach) ... :) PS. Jeśli to ma być pająk, to powinien mieć 4 pary odnurzy, a nie 2 xP
Napisano 10 Kwiecień 200816 l fajne ale... mi przypomina model dodany do magazynu 3D World jakies 3 miechy temu. Ale tamto bylo troche inne. Anyway - fajny pomysl.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Autor Widok od tylca : mocno przekombinowane mechanicznie, w realu by nie ruszyło Nie zastanawiam sie nad tym, wiadomo ze takie cos nie powstanie w realu.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l 1.ja bym nie robil korpusu czlowieka ino robota od a do zet, ablochociaz pol glowy odscelil zrobil mechaniczna i kupe kabli z niej i zamiast oka jakis taki celownik socewka czy cus, 2. jak kolwiek punkt pierwszy jeszce obleci, tak napewno zminil bym czesc hmm"miednicy" ?:D traz kojazy mi sie jakby gosc siedzial w wannie z ktorej wyroslynogi. zmiast tego dodal bym jakies takie 4 obotowe rozgalezenia nie opisze cidokladnie jakie - juz twoja inwencja... ale wanne bym wywalil bo wogole nie pasuje do calosci, zbyt masywna...:) 3. robot bedie chodzic ino po betonie na grzaskim terenie wbije sie jak gwozdz w deske :) 4. karabiny bym wywalil i zamiast ra dorobil mechaniczne ramiona juz z jakas konkretna armata... :) to tyle - ale nie chce byc bebokiem, twoje dziecko twoj pomysl :) lepiej bym nie zrobil;)
Napisano 11 Kwiecień 200816 l Mnie się podoba :) tylko dał bym mu większe giwery bo te jakieś takie nie tego Ps. Skojarzyło mi się z Quake'm IV
Napisano 11 Kwiecień 200816 l Miniguny rzeczywiście byłyby dobre ... Jako, że ma tak długi "tłów-podstawe" możesz mu walnąć z tyłu takie jakby na plecach skierowane do przodu :) Na pewno się nie wywali ... Ps. Dawaj jakieś jaśniejsze renderki i wrzucaj siatke ... Na pewno pomożemy nie chłopaki? :D