zgred Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Witam, zaczelem sobie modelowac takiego robota: Poczatkowo zalozeniem bylo przerobienie modelu robota, ktory uzylem w bitwie: porachunki, ale wyszlo cos takiego :)
Koniu_PL Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Powiem zgredziku, że fajna opcja z tym robocikiem jest, aczkolwiek moim zdaniem zbyt kanciasta klata i zbyt mało szczegółów na modelu (jak dla mnie ...) :P Poza tym spoko .
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 mi sie tam podoba ale .... zgadzam sie z Koniu_PL. i osobiscie mi sie niepodobaja na robocie zaokraglenia. lubie jak jest bardziej kanciaty. ale klatka tego ludka powinna byc bardziej wygladzona. pozdrawiam.
Horus Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Za mała broń. Po co tworzyc wielkiego pajaka ktory przenosi 2 małe pistolety maszynowe ktore mogl by nieść zwykly czlowiek? Wsadz mu tam jakies miniguny :-) pomysl fajny :-)
lkhanzo87 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Przypomina tego z "wild wild west". Ciekawie się zapowiada pozdr
FF Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Mi sie nie podobają te ostro zawinięte magazynki:)
zgred Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 maly update: Detali jeszce dojdzie, bronie tez beda inne. Cos podobnego jak teraz ale wieksze.
Gość obo Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 No fajny całkiem ten modelik :) Wrzuć mu tylko jakieś większe spluwy :D
Homa Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Fajny maszynoid, jak się dobrze poskłada to jako zmywarka do naczyń mógłby służyć :-D
Vorek Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 uw Twoim modelu jest odwrotnie niż u większości, całość wygląda w miarę ok, ale poszczególne elementy już mniej, wygląda jak trochę improwizowane podczas modelingu, troszkę nienaturalnie, mało metalowo. Posiedziałbym nad tym troszkę.
Gość jymal Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Spoko...nie podobają mi się tylko te zaokrąglone `kolana` (na odnurzach) ... :) PS. Jeśli to ma być pająk, to powinien mieć 4 pary odnurzy, a nie 2 xP
piksar Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 mocno przekombinowane mechanicznie, w realu by nie ruszyło
sand Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 fajne ale... mi przypomina model dodany do magazynu 3D World jakies 3 miechy temu. Ale tamto bylo troche inne. Anyway - fajny pomysl.
zgred Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 Widok od tylca : mocno przekombinowane mechanicznie, w realu by nie ruszyło Nie zastanawiam sie nad tym, wiadomo ze takie cos nie powstanie w realu.
Morphe Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 1.ja bym nie robil korpusu czlowieka ino robota od a do zet, ablochociaz pol glowy odscelil zrobil mechaniczna i kupe kabli z niej i zamiast oka jakis taki celownik socewka czy cus, 2. jak kolwiek punkt pierwszy jeszce obleci, tak napewno zminil bym czesc hmm"miednicy" ?:D traz kojazy mi sie jakby gosc siedzial w wannie z ktorej wyroslynogi. zmiast tego dodal bym jakies takie 4 obotowe rozgalezenia nie opisze cidokladnie jakie - juz twoja inwencja... ale wanne bym wywalil bo wogole nie pasuje do calosci, zbyt masywna...:) 3. robot bedie chodzic ino po betonie na grzaskim terenie wbije sie jak gwozdz w deske :) 4. karabiny bym wywalil i zamiast ra dorobil mechaniczne ramiona juz z jakas konkretna armata... :) to tyle - ale nie chce byc bebokiem, twoje dziecko twoj pomysl :) lepiej bym nie zrobil;)
QbisieQ Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Mnie się podoba :) tylko dał bym mu większe giwery bo te jakieś takie nie tego Ps. Skojarzyło mi się z Quake'm IV
Koniu_PL Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Miniguny rzeczywiście byłyby dobre ... Jako, że ma tak długi "tłów-podstawe" możesz mu walnąć z tyłu takie jakby na plecach skierowane do przodu :) Na pewno się nie wywali ... Ps. Dawaj jakieś jaśniejsze renderki i wrzucaj siatke ... Na pewno pomożemy nie chłopaki? :D
Rekomendowane odpowiedzi