Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sorki .. zmienilem servek i zapomnialem o tym .. teraz lepiej ? .. poza tym, moze ktos wie co jest grane .. model byl robiony w maxie5 i za cholere to dziadostwo nie chce mi tego renderowac ..wysypuje komunikat o bledzie w jakims pliku *.cpp (c++) i wywala sie na pysk na szyje .. wogole co to za program ktory kosztuje 3500 e a takie problemy robi sam z siebie .. to samo CS maxowy, robie bipeda i jest wszystko ok dopoki nie zamazy mi sie zapisac scenki i jej otworzyc ponownie wtedy tez jest biped :) ale juz bez jakich kolwiek opcji za pomoca ktorych mozna by go poruszyc :D ... jizzzz .. chyba soft trzeba zmienic .. teraz darmowy xsi smiga po necie .... :)

Napisano

bipet- włącz figure mode, a pzred zapisem ztwórz kaltki kluczowe, dla dloni i stóp, to zachowasz i opcje. a c do cpp topmaxa zreinstakuj, a jak nie pomoze to winde.

[Edited on 20-2-2003 by saygon]

Napisano

z tym pierwszym do nie wiem ale z bipedem powinnienes najpierw uruchomic jakby CS tzn wystarczy ze nacisniesz na przycisko tworzenia bipeda a potem zaznaczasz tego twojego stworzonego wczesniej. wtedy wszystkie opcje w motion powinny byc. tez tak iedys mialem ale nie pamietem czy tak okorat zrobilem :)

zalnij chociaz SCR z viewportow bo jestem ciekaw cos tam zaskrobal:)

Napisano

wiec prosze graba .. nic wiele nie zrobione bo czasu na to juz brak .. ale moze mnie cos natchnie, przysiade i skoncze cos w koncu z tym robic :)

sorki za gifa i za \"dlugi\" pic :) ..

pozdro

grab.gif\"

Napisano

Sliczna praca chyba musze sie wziąs do ronboty i tez cos wystawic wam na pokaz heheh ale stworzyc cos i pytac was o reszte co ty na to hehe

gratuluje wyobrazni

Napisano

dzieki wielkie .. ale to niestety nie skonczone nad czym ubolewam .. trudno .. a co do tego ze masz co robic .. jeszcze sie pytasz ? siadaj i rob .. pokaz na co cie stac ... z kazdym razeb bedzie coraz lepiej :D ... pozdro

Napisano

Hmm...patrze sie tak i z tych renderow to wynika ze postac jest zringowana ?? Jak tak to wez zrob jakas taka 3 sek animke jak ta postac chodzi i np. dowal do tego jakis obrot dookola kamerki :)...normalnie bardzo chetnie bym ta postac zobaczyl w ruchu :)

Napisano

normalnie bremen z przyjemnoscia bym ci machnal nawet i dluzsza animke.... ale :) .. wczesniej juz pytalem o tego CS\'a .. i podpiety byl pod bipeda pieknie .. i nawet dobrze o dziwo sie ruszal .. ale po zapisie scenki poszlo sie to pasc ... potem robilem to samo na kostkach w maxie .. tez plik poszedl .. dlatego nie biore sie juz za animowanie w maxie :( czegokolwiek .. wiecej nerwow straconych przy tym niz korzysci jakichkolwiek .. wiem ze to wymaga cierpliwosci i czasmi cos sie dzieje nie po naszej mysli ale po paru razach czlowiek sie zaczyna delkatnie wkur* .. no .. :D ... pozdro ..

Napisano

elo .. nie wiem czy mozna jeszcze cos tu zamieszczac ... czy juz nie i za to ze ciagle to samo pokazuje, ale udalo mi sie wreszcie zmusic maxa do wyrenderowania tego, niestety tylko jednorazowo :/ .. pokazuje blad w pliku array.cpp .. moze moglby mi ktos go podeslac ? (max5) ... nie chce instalowac maxa od nowa bo nie wiem czy to faktycznie przez to .. czy moze cos innego .. zreszta ...

ponizej renderek bez GI w troche wiekszej rozdzialce ...

gun_bot.jpg\"

[Edited on 23-2-2003 by Pit3r]

Napisano

a oto moje słowa krytyki: \"........\" top by bylo na tyle, ale tak na powane to pzregladajc cała bitwe męczy mnie jedno mamy wielu grafików( dobrych) ktorzy porzucają projekty, albo ciągną je w nie skonczoność( niestety mi tez to grozi), a to niedobrze.

Napisano

Baryl ... sprzecik ostatnio zmienilem ale nie jest to szczyt marzen jaki bym chcial osiagnanc :) ... athlon 2000+ 512 ddr 333 i nedzny GF2 ...

saygon ... zgadzam sie z toba .. i powiem ze mnie tez to trapi.. ale to juz taki nasz nedzny zywot ... bo albo cos sie z maxiem popieprzy .. albo nam sie cos przestanie podobac (z reguly tak jest baaardzo czesto :) .. albo po prostu czasu brakuje, bo na zycie jakos trzeba zarobic robiac inne, czesto nieciekawe rzeczy odsuwajac na bok to co tak naprawde nas cieszy ... czyli 3D :D ... no ale zycie .. jakos trza sobie radzic ...

ps. jednak mysle ze bede dalej to robil, jednak nie dam glowy za to czy skoncze to za tydzien, czy rok ... ale chce to skonczyc !!! :D

elo

Napisano

Nie no, z tym gnatem to już przesadziłeś :) ile szczególików!!!!!nice!

Nie pasi mi tylko to, że koleś sie uśmiecha, jak ja bym był zamknięty w takiej puszcze (pięknej co prawda, ale puszce) to bym sie tak nie cieszył:)

Keep goin\':cool:

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności