Napisano 15 Kwiecień 200817 l Zachęcam do przeczytania krótkiego artykułu poświęconego powstawaniu spotu reklamowego Carlsberg Sport. Zachęcam również do obejrzenia samych spotów (filmy w artykule). Zostały one wykonane przez duńskie studio Duckling. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=117
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Ooo zakochałam się w tą wiewiórkę! Czemu da się to tylko odegrać z itsartmag? Na ich stronie nie działają mi filmy. Tylko ja tak mam?
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Ooo zakochałam się w tą wiewiórkę! Czemu da się to tylko odegrać z itsartmag? Na ich stronie nie działają mi filmy. Tylko ja tak mam? Quicktime, u mnie dziala. Bardzo przyjemne spoty. No i wykonane pierwsza klasa. Chcialbym zobaczyc takie futerko wykonane tutaj. Szkoda tylko, ze swiatlo na ujeciu takie miekkie wybrali. Plaskie sie wszystko zrobilo. pozdr., skk.
Napisano 16 Kwiecień 200817 l konkret :) SYmek: plastyka światła zepsuła by tą "amatorszczyznę" w ujęciach jaką celowo wybrali. animacja pierwsza klasa a futerko rządzi :) Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200817 l mistrzowski moment wedlug mnie jest wtedy kiedy pies dostaje orzeszkiem z poza kadru :D ogladalem ta reklame juz chyba z 30 razy ( co by nie przesadzic ) i takich reklam wlasnie brakuje na naszym rynku pozdrawiam