adek Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Zachęcam do przeczytania krótkiego artykułu poświęconego powstawaniu spotu reklamowego Carlsberg Sport. Zachęcam również do obejrzenia samych spotów (filmy w artykule). Zostały one wykonane przez duńskie studio Duckling. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=117
Ania Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Ooo zakochałam się w tą wiewiórkę! Czemu da się to tylko odegrać z itsartmag? Na ich stronie nie działają mi filmy. Tylko ja tak mam?
SYmek Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Ooo zakochałam się w tą wiewiórkę! Czemu da się to tylko odegrać z itsartmag? Na ich stronie nie działają mi filmy. Tylko ja tak mam? Quicktime, u mnie dziala. Bardzo przyjemne spoty. No i wykonane pierwsza klasa. Chcialbym zobaczyc takie futerko wykonane tutaj. Szkoda tylko, ze swiatlo na ujeciu takie miekkie wybrali. Plaskie sie wszystko zrobilo. pozdr., skk.
tweety Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 konkret :) SYmek: plastyka światła zepsuła by tą "amatorszczyznę" w ujęciach jaką celowo wybrali. animacja pierwsza klasa a futerko rządzi :) Pozdrawiam
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 mistrzowski moment wedlug mnie jest wtedy kiedy pies dostaje orzeszkiem z poza kadru :D ogladalem ta reklame juz chyba z 30 razy ( co by nie przesadzic ) i takich reklam wlasnie brakuje na naszym rynku pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi