Gość Pan_Lucjan_w_przerwie Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Witam, w przerwie pomiędzy grzybobraniem a obieraniem ziemniaczków skleciłem pare polydżonów i wyszła mi vikingowska katapulta. Pewnie tego nie wyrenderuję (bo mi sie nie chce) wiec wrzucam screenshota. Robione w 3d maxie, 1 textura 1k x 1k, jakas tam normala jeszcze i speculara. co myślita?
Temporal Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 to jest takie game artowe czy cos? mnie sie podoba wyglada dosc fajnie
Gość Pan_Lucjan_w_przerwie Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 tak tak, game artowe..
Kr3tz Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 ma to wikingowy klimat, jednak trudno wylowic model spod tekstur, mozna zobaczyc siatke? Xiz0r, dla mnie to minus, ze widze wiecej tekstury niz krawedzi.
Orangegraphics Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 ma to wikingowy klimat, jednak trudno wylowic model spod tekstur, mozna zobaczyc siatke? o to chyba chodzi żeby nie dało się wyłowić? jest ładnie;)
Fargate Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Podoba mi sie, i jest bdb technicznie. Jak robiłeś z konceptu mógłbyś pokazać? A i siatex obowiązkowo :)
Gość Pan_Lucjan_w_przerwie Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 zaraz tam siatke:) ten screenszocik jest sprzed kilku miesięcy i musiałbym poszperać żeby gdzieś siatke znaleść.. tak czy siak jest to obiekt low poly (chociaż o ile dobrze pamietam to ciut za dużo tych poly było). jak znajde to wrzuce acha...konceptu nie było.... miała być naginająca się katapulta z czerwoną głową (tylko tej był koncept), a reszta to taki zbitek jakichś pomysłów
Matrixus17 Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 hmmm zainspirowany tym co tu zobaczył :) moze coś podobnego zrobie do jednego z moich projektów, Które dopadł zastuj w pracy :)
Rekomendowane odpowiedzi