Napisano 15 Kwiecień 200816 l Witam, w przerwie pomiędzy grzybobraniem a obieraniem ziemniaczków skleciłem pare polydżonów i wyszła mi vikingowska katapulta. Pewnie tego nie wyrenderuję (bo mi sie nie chce) wiec wrzucam screenshota. Robione w 3d maxie, 1 textura 1k x 1k, jakas tam normala jeszcze i speculara. co myślita?
Napisano 15 Kwiecień 200816 l ma to wikingowy klimat, jednak trudno wylowic model spod tekstur, mozna zobaczyc siatke? Xiz0r, dla mnie to minus, ze widze wiecej tekstury niz krawedzi.
Napisano 15 Kwiecień 200816 l ma to wikingowy klimat, jednak trudno wylowic model spod tekstur, mozna zobaczyc siatke? o to chyba chodzi żeby nie dało się wyłowić? jest ładnie;)
Napisano 15 Kwiecień 200816 l Podoba mi sie, i jest bdb technicznie. Jak robiłeś z konceptu mógłbyś pokazać? A i siatex obowiązkowo :)
Napisano 15 Kwiecień 200816 l zaraz tam siatke:) ten screenszocik jest sprzed kilku miesięcy i musiałbym poszperać żeby gdzieś siatke znaleść.. tak czy siak jest to obiekt low poly (chociaż o ile dobrze pamietam to ciut za dużo tych poly było). jak znajde to wrzuce acha...konceptu nie było.... miała być naginająca się katapulta z czerwoną głową (tylko tej był koncept), a reszta to taki zbitek jakichś pomysłów
Napisano 16 Kwiecień 200816 l hmmm zainspirowany tym co tu zobaczył :) moze coś podobnego zrobie do jednego z moich projektów, Które dopadł zastuj w pracy :)