vinc Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 2 do wyboru zadecydujcie o ich losie, który wykończyc...a ja w miedzy czasie robie nastepny, nie patrzec na wykonanie tylko na budynek...czekam na opinie...;] 1 2 bonus
chudy Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 1 jest zdecydowanie bardziej spójny...2 ma zdecydowanie ciekawszą forme ;] Kurde chyba 2, bez żaluzji...chociaż i tak nie jestem do końca przekonany w czym to modelowane?? bo chyba jednak nie 3ds ;]
heaven Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 mi tez sie drugi podoba .. tylko z tymi oknami pustymi tak dizwnie wyglada troche jakos :P niewiem :P
vinc Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Napisano 20 Kwiecień 2008 Mniej więcej...jeszcze poprawki będą...sporo...;]
xaoo Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam, Dla mnie rowniez 2 budynek lepszy. Nie wiem czemu ale jak patrze na rendery to odrazu WTC mi na mysl przychodzi. Moze to wina tych zaluzji. Ogolnie bardzo ladnie. Czekam na wiecej. Pozdrawiam, xaoo
Rekomendowane odpowiedzi