Napisano 11 Listopad 200222 l Witam. Nie wydaje mi sie zebym cos wielkiego osiagnal. Moj pomysl na \"Ogien Wojny\" jest moze troche nie powazny ale mam zamiar sie czegos nowego nauczyc o 3D Maxie i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie. Glownym bohaterem bedzie Johny Bravo ktory jest ponizej. Bedzie on jedynym ocalalym na poli bitwy. Wiecej narazie nie moge powiedziec. Licze na wasze pomysly. Jak narazie jestem w poczatkowej fazie projektu :D :D:D:D
Napisano 11 Listopad 200222 l Stary... Sorka ze to mowie, ale koles nie wyglada na takiego co by zrownal z ziemia kogokolwiek... Ale czekam na Update... Powodzenia.
Napisano 11 Listopad 200222 l Fajny, pomys│, daj mu jeszcze miniguna na plecy:D. A tak btw. czemu on ma tylko 4 palce? Pozdrawiam: Lucas
Napisano 11 Listopad 200222 l Autor Prawdziwy BRAVO (ten z kreskˇwek) tez ma 4 palce. Tak propo to pierwszy raz od dluzszego czasu nie uzywalem 3D Maxa i jest to moja 1 praca po dlugiej przerwie. Czekam na krytyki ( bo chyba tych bedzie najwiecej ).
Napisano 11 Listopad 200222 l czolem 2 grosiki ode mnie .. przede wszystkim postac sprawia wrazenie przejechanej przez walec, troche za plaska albo zle ujecie kamery (moge sie mylic), po drogie troszeczke wiecej szczegolikow :))) ale moze sie czepiam ... poza tym to zrob mu moro, w koncu bedzie na polu walki ... :D
Napisano 17 Listopad 200222 l dłonie są jakby nie miały strony wewnętrznrj i zewnęrznej, a to bardzo razi.
Napisano 17 Listopad 200222 l Koles fajny zarcik. Hmm. A moze to niedorozwiniety brat Johnego? Nie wiem co mozesz z nim zrobi. Moze rob go od nowa?:mad:
Napisano 17 Listopad 200222 l Magem ty masz jakies kompleksy? Ganiasz po forum i smiejesz sie z ludzi. No ale o co ja cie oskarzam, to przeciez jasne jak 2 razy 2 ze ty odrazu byles super niesamowity i robiles niewiadomo jakie modele. Wez na luz czlowieku zejdz pare stopni ze swoich dmuchanych schodow i postaraj wyksztusic z siebie jakas sensowna krytyke, bo sie osmieszasz. A i jeszcze jedno, o co ci chodzi z tym znaczkiem :mad: na koncu kazdego komentarza, na kogo jestes zly?
Napisano 17 Listopad 200222 l Ano Crash, milo mi. Ale pisze co mysle i chyba nie zaprzeczysz ze mam racje przewaznie w tym co pisze. A co do krytyki to ja daje choc nie zawsze. W tym przypadku akurat uznalem ze nie dam, moze w niektorych innych tez, a moze nie mialem zadnego pomyslu co do danej pracy. I nie smieje sie ze wszyskich. Tylko nieraz i tylko wtedy kiedy mozna co nie znaczy ze nie szanuje autora danej pracy. Ja tez kiedys zazczynalem i nawet smieje sie teraz z tego co robilem. A wierz mi ze bys boki zrywal gdybys to widzial. A kompleksy. Jakie kompexy? A tak poza tym to lubie se lazic po formu. A me krzywe konczyny dolne czesto odmawiaja mi posluszenstwa ale co tam. :mad: he he
Napisano 17 Listopad 200222 l hey no problemo tylko staraj sie tak nie dobijac ludzi, bo sie jeszcze zniecheca :) Ah wlasnie bylbym zapomnial, widze ze masz leb na karku, bo spodziewalem sie ze zbluzgasz mnie za ten post a tu tymczasem nice suprise :)
Napisano 18 Listopad 200222 l Autor Witajcie. Chyba nie przychodzicie tu zeby sie klocic ?? Co do dloni to macie racje :D sa troche plaskie, ale to dopiero byla poczatkowac wersja. Stwierdzilem ze ostatnio nie mam za wiele czasu na 3d maxa i raczej nic z tej bitwy nie bedzie, ale wiedzialem juz od poczatku ze tak bedzie :D Ze mna jest tak, ze ja chcialbym umiec robic takie prace jak tu na forum sie pokazuja, ale jak sie do czegos zabieram, to nie jestem w stanie nic ladnego zrobic:D coz z tego ze checi sa, jak nie potrfie nic zrobic. No coz moze w czyms innym sie llepiej sprawdze.