Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Bo co napisze na tym forum to jest kasowane. Przeciez nie pisze na forum o 3ds:mad::mad: Prosze o odpowiedz admina.....
Napisano 26 Styczeń 200421 l A dlaczego nie napiszesz do moderatora, tylko placzesz w watku? Najwyrazniej byl jakis powod. EDIT: ten tez powinien byc skasowany za wulgaryzm w tytule.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Napiasem przed chwila temat o z pytaniem o C++ i edycje *.exe I go nie ma. Wiec zostal skasowany. To samo jak kiedys jak sie pytalem o lelektrocieplownie ale teraz juz nieistotne.... Nie rozumiem co jest w tch pyytaniach nie taktem...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Yhyhy.... elektrocieplownie ja skasowalem, a edycja .exe nie wydaje mi sie zbytnio \"taktowna\". Poza tym w google odpowiedz mozna znalezc blyskawicznie, wiec lepiej naucz sie korzystac z tego narzedzia.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor O admina chodzilo mi o moderatora :) A co do odpowiedzi twojej to wystarczylo tak na poczatku napisac a nie odrazu kasowac pytanie jak by go nie bylo:mad: Wkoncu kazdy ma prawo dostac jaka kolwiek odpiwedz na pytanie a nie odwracac sie do nigo plecami....
Napisano 26 Styczeń 200421 l Hmm.. regulamin mowi cos innego;) Najpierw sam szukasz odpowiedz na swoje pytanie, pozniej dopiero je zadajesz, szanujac czas innych. Regulamin zastrzega takze, ze w razie niespelnienia tego warunku watek moze zostac skasowany bez ostrzezenia. Czyzbys nie zapoznal sie z regulaminem?! :>
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor A skad mozesz wiedziec ze nie szukalem wczesniej odpowiedzi:> Jezeli mam problem to siegam do innych zrodel wiedzy... Co do regulaminu... To przyznam sie ze nie czytalem no moze kilka lat temu:p Ale to tak jak czytac regulamin przy instalowaniu kazdego programu/gry. Wyszstko to samo...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Drug...ehh...naprawde robi sie z Ciebie maszyna...czemu jestes taki srogi? wolisz skasowac watek niz komus pomoc ehhhh :-/... kiedys to forum bylo lepsze...bardziej przyjazne dla uzytkownikow... pozdr P.S. Pewnie znowu mi sie oberwie oraz moj post bedzie usuniety...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Nie, zostanie jako dowod, ze placzliwi i leniwi userzy nie sa tutaj zbyt mile widziani. Forum bylo kiedys dla nich przyjazne, ale juz nie jest, przykro mi Pablo. Nie pomagam? Hehehehe... Pozdrawiam
Napisano 26 Styczeń 200421 l kiedys to forum bylo lepsze...bardziej przyjazne dla uzytkownikow... Nie prawda. Wczesniej nikt nic nie pilnowal i 90% watkow mialo tytuly w rodzaju \"pomocy\", \"ocencie mojom prace\" czy pytania na ktore mozna znalezc odpowiedz w googlach czy maxowym helpie
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Leniwi... A ty moze jestes zbyt pracowity i zajety usuwaniem postow:mad: Jak moze udowodnisz komus ze ni probowal dojsc do odpowiedzi innymi drogami... Moze dla kogos to byc jedno z ostnich miejsc gdzie moze zasiegnac pomocy. Pablo dziekuje za poparcie...
Napisano 26 Styczeń 200421 l >Co do regulaminu... To przyznam sie ze nie czytalem >no moze kilka lat temu:p >Ale to tak jak czytac regulamin przy instalowaniu >kazdego programu/gry. Wyszstko to samo... Skoro tak podchodzisz do sprawy to sie nie dziw ze znikaja twoje watki.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Originally posted by Vogel kiedys to forum bylo lepsze...bardziej przyjazne dla uzytkownikow... Nie prawda. Wczesniej nikt nic nie pilnowal i 90% watkow mialo tytuly w rodzaju \"pomocy\", \"ocencie mojom prace\" czy pytania na ktore mozna znalezc odpowiedz w googlach czy maxowym helpie Nie chodzi mi o tresc tylko o atmosfere... pozdr
Napisano 26 Styczeń 200421 l i tyle dyskusji przez jeden skasowany temat.... Dobrze że nie za każdym razem się taka dyskusja wyłania bo byśmy tylko w takich wątkach się wypowiadali. Przez to chcę powiedzieć że takich wątków jest kasowanych codziennie kilka i właśnie tu tkwi moim zdaniem chaczyk. Od strony usera jest źle bo napisał mały OT i zaraz post skasowany. Ale od strony moderatorów to nie ma sensu po kilka razy dziennie pisać to samo... (właśnie po to powstały regulaminy a przyznawanie się do ich nie czytania już stawia na kiepskiej pozycji) PS. skoro napisałeś Bouser że szukałeś, to także gdzieś w regulaminach było o tym, aby dokładnie opisać, co do tej pory zrobiłeś we własnym zakresie aby rozwiązać problem. Z tego co napisałeś, to chyba tego brakowało...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Mialem kiedys wrazenie choc moge sie myslic ze bylo tu kiedys forum dotyczace flasha czy jzyka programowania... Wedlug mnie powinno takie istniec...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Bouser: jezeli ja w 2 sekundy znajduje odpowiedz w necie lub helpie, to wierze, ze inni takze nie maja z tym problemow. Jezeli maja, to znaczy, ze po prostu nie szukali, albo nie sa zbytnio rozgarnieci. Szczegolnie tych ostatnich nam tutaj nie potrzeba.
Napisano 26 Styczeń 200421 l \"Nie chodzi mi o tresc tylko o atmosfere...\" Pablo: jezeli nie odpowiada Ci atmosfera, to zmien miejsce przesiadowek. Jestem pewien, ze z tysiaca for na ktorych jestes zarejestrowany znajdzie sie jedno, ktore Ci przypasuje.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Tak szukalem mialem kolegow ktorzy troche robili w jezykach programowania lecz nie umieja odpowedzicec na moje pytanie. Szukalem po necie lecz trzeba wziac pod uwage ze nie korzystam z gogli (do piero teraz przeszukuje je) tylko z innych przegladarek. Jak cos znajduje to albo jakas ksiegarnia albo srona nie istnieje. Albo nie na temat.... Wcale nie tak latwo... A i co znalazles moze w te 2 s to czego szukam??