Godzil Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Mam nadzieje ze wybaczycie mi podwójny temat, ale skoro dawno nic nie wrzucałem na forum postanowiłem to nadrobić. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat tych prac. W końcu trza iść do przodu ;) Pozdrawiam!!
TooL666PL Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Tyle nut się napisał a tu kleks xD Ładne:)
chudy Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 całkiem fajnie...ale : 1. mapka z nutkami mogłaby być w wiekszej rozdziałce, bo widać uskoki na nutach 2. brakuje mi kaustyki od kieliszka, wogóle jakoś dziwnie wygląda, chyba nawet nie ma od niego cienia. 3. coś jest nie tak chyba z DOFem. ostre jest pióro iiii kieliszek, który chyba jednak powinien byćrozmazany
Kimmi Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgodzę się z Chudym, że DOF jest trochę dziwny (chyba zbyt mocno rozmazuje), no i tekstura kartki z nutami jest zbyt niskiej rozdzielczości. Ale ogólnie praca przyjemna.
Godzil Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 Niestety nie znalazłem lepszej tekstury :( co do caustyki... cholerka zapomniałem xD i DOF... innego nie potrafiłem uzyskać, jak dałem mniejszy z tyłu, to pojawiał się z przodu, nie potrafiłem tego ujarzmić. Dziękuje za krytykę!! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi