Skocz do zawartości

Scena 3D: Classico

Featured Replies

Napisano

Mam nadzieje ze wybaczycie mi podwójny temat, ale skoro dawno nic nie wrzucałem na forum postanowiłem to nadrobić. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat tych prac. W końcu trza iść do przodu ;)

render02copymp0.th.jpg

Pozdrawiam!!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

całkiem fajnie...ale :

1. mapka z nutkami mogłaby być w wiekszej rozdziałce, bo widać uskoki na nutach

2. brakuje mi kaustyki od kieliszka, wogóle jakoś dziwnie wygląda, chyba nawet nie ma od niego cienia.

3. coś jest nie tak chyba z DOFem. ostre jest pióro iiii kieliszek, który chyba jednak powinien byćrozmazany

Napisano

Zgodzę się z Chudym, że DOF jest trochę dziwny (chyba zbyt mocno rozmazuje), no i tekstura kartki z nutami jest zbyt niskiej rozdzielczości. Ale ogólnie praca przyjemna.

Napisano
  • Autor

Niestety nie znalazłem lepszej tekstury :( co do caustyki... cholerka zapomniałem xD i DOF... innego nie potrafiłem uzyskać, jak dałem mniejszy z tyłu, to pojawiał się z przodu, nie potrafiłem tego ujarzmić. Dziękuje za krytykę!!

Pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.