Napisano 18 Kwiecień 200817 l Mam nadzieje ze wybaczycie mi podwójny temat, ale skoro dawno nic nie wrzucałem na forum postanowiłem to nadrobić. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat tych prac. W końcu trza iść do przodu ;) Pozdrawiam!!
Napisano 18 Kwiecień 200817 l całkiem fajnie...ale : 1. mapka z nutkami mogłaby być w wiekszej rozdziałce, bo widać uskoki na nutach 2. brakuje mi kaustyki od kieliszka, wogóle jakoś dziwnie wygląda, chyba nawet nie ma od niego cienia. 3. coś jest nie tak chyba z DOFem. ostre jest pióro iiii kieliszek, który chyba jednak powinien byćrozmazany
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Zgodzę się z Chudym, że DOF jest trochę dziwny (chyba zbyt mocno rozmazuje), no i tekstura kartki z nutami jest zbyt niskiej rozdzielczości. Ale ogólnie praca przyjemna.
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor Niestety nie znalazłem lepszej tekstury :( co do caustyki... cholerka zapomniałem xD i DOF... innego nie potrafiłem uzyskać, jak dałem mniejszy z tyłu, to pojawiał się z przodu, nie potrafiłem tego ujarzmić. Dziękuje za krytykę!! Pozdrawiam!