Napisano 26 Stycze艅 200421 l Witam. Moja pierwsza praca prezentowana tutaj. D艂ugo zastanawia艂em sie czy ja wrzuci膰 na to forum, bo z tego co widze to tutaj sami profesjonali艣ci i troche odstaje poziomem. Ale co tam - \"raz kozie 艣mier膰\" ;) 聽 http://www.ffuniverse.pl/users/yogi/get_chemical_1.jpg 聽 Tapetke zrobilem po powrocie z imprezki co mia艂o znaczyny wp艂yw na tematyke ;) Nie przepracowa艂em sie przy niej raczej, ale na pulpit jak znalaz艂. 聽 Renderowane w Mayi 5 rendererem Software.
Napisano 26 Stycze艅 200421 l praca budzi mile skojarzenia, ale skoro juz sie decydujesz na taki temat, to moglbys zrobic ja bardziej kwasna :P
Napisano 27 Stycze艅 200421 l mnie to jakos nie rusza. moze to i ladne moze i fajne ale nie widze w tym zbyt wiele. takie tam tabletki. moze dof za duzy ale lekko za duzy. pracka spoko ale bez rewelki.
Napisano 27 Stycze艅 200421 l Hmm.. takie jakies... eee... ja tyam wole mie膰 kolorowy pulpit.. wieeecie - r贸偶e, czeriwnie, granaty :P A tak an serio topracka rzeczywi艣cie raczej s艂aba, jak to powiedzia艂 roball za du偶y DOF i takie dziwne o艣wietlenie..
Napisano 27 Stycze艅 200421 l No stary z tym DOF\'em to cos zrob bo faktycznie przegioles :) Jak to zmienisz to pokaz co i jak, bo narazie to szczerze mowiac niezbyt wiele tam widac.
Napisano 27 Stycze艅 200421 l Autor Originally posted by Quasimodo No stary z tym DOF\'em to cos zrob bo faktycznie przegioles :) Jak to zmienisz to pokaz co i jak, bo narazie to szczerze mowiac niezbyt wiele tam widac. 聽 Zmniejszy艂em DOF, poprawi艂em kolor pigu艂ek, ale moim zdaniem teraz wygl膮da to gorzej niz poprzednia wersja. 聽 Nie wiem czy nie naruszam zasad forum postuj膮c tutaj tak膮 poprawke. Je艣li tak to sorry. 聽 http://www.ffuniverse.pl/users/yogi/get_chemical_fix.jpg 聽 Sorki, ze res tylko 640, ale mam problemy z netem ostatnio i nie藕le sie nam臋czy艂em z uploadem tych 20kilku KB. 聽
Napisano 27 Stycze艅 200421 l mnie ta pracka sie niepodba. Wydaje mi sie ze 5 minutowej robutki niepowinno sie tutaj wciskac. Pozatym uwazam ze wykonanie jest bardzo niechlujne. Sori za to ale, niechce zebys robil kiepskie prace dlatego zmobilizuj sie!! pozdr
Napisano 28 Stycze艅 200421 l fajno wysz艂o u艂o偶enie tablet, ich usatwienie. Z materia艂ami nie jest zbyt dobrze... no i ze 艣wiat艂em te偶.. a szkoda, bo mo偶na by z tego sporo wycisn膮膰... a tak to pozostaje tylko nik艂e wspomnienie. pozdro p.s. wspomnienie po pracce kt贸ra raczej nie zostanie w mojej g艂owie - 偶eby nie by艂o niedom贸wie艅 :) 聽
Napisano 28 Stycze艅 200421 l Moim okiem nawet ulozenie tabletek jakos dziwnie powtarzalne (czyt. niezbyt przypadkowe) z calej pracy podoba mi sie jedynie podpis... 聽 Praca do poprawy - postaraj sie bo mozna tu wiele fajnego uzyskac np. zagrac swiatlem itp. 聽 pozdr