Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam. Moja pierwsza praca prezentowana tutaj. D艂ugo zastanawia艂em sie czy ja wrzuci膰 na to forum, bo z tego co widze to tutaj sami profesjonali艣ci i troche odstaje poziomem. Ale co tam - \"raz kozie 艣mier膰\" ;)

http://www.ffuniverse.pl/users/yogi/get_chemical_1.jpg

Tapetke zrobilem po powrocie z imprezki co mia艂o znaczyny wp艂yw na tematyke ;) Nie przepracowa艂em sie przy niej raczej, ale na pulpit jak znalaz艂.

Renderowane w Mayi 5 rendererem Software.

• Odpowiedzi 13
  • Wy艣wietle艅 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No niestety nic na to nie poradze - przysz艂o mi do g艂owy i juz :)

Napisano

praca budzi mile skojarzenia, ale skoro juz sie decydujesz na taki temat, to moglbys zrobic ja bardziej kwasna :P

Napisano

mnie to jakos nie rusza.

moze to i ladne moze i fajne ale nie widze w tym zbyt wiele. takie tam tabletki. moze dof za duzy ale lekko za duzy.

pracka spoko ale bez rewelki.

Napisano

Hmm.. takie jakies... eee... ja tyam wole mie膰 kolorowy pulpit.. wieeecie - r贸偶e, czeriwnie, granaty :P A tak an serio topracka rzeczywi艣cie raczej s艂aba, jak to powiedzia艂 roball za du偶y DOF i takie dziwne o艣wietlenie..

Napisano

No stary z tym DOF\'em to cos zrob bo faktycznie przegioles :) Jak to zmienisz to pokaz co i jak, bo narazie to szczerze mowiac niezbyt wiele tam widac.

Napisano
  • Autor
Originally posted by Quasimodo

No stary z tym DOF\'em to cos zrob bo faktycznie przegioles :) Jak to zmienisz to pokaz co i jak, bo narazie to szczerze mowiac niezbyt wiele tam widac.

Zmniejszy艂em DOF, poprawi艂em kolor pigu艂ek, ale moim zdaniem teraz wygl膮da to gorzej niz poprzednia wersja.

Nie wiem czy nie naruszam zasad forum postuj膮c tutaj tak膮 poprawke. Je艣li tak to sorry.

http://www.ffuniverse.pl/users/yogi/get_chemical_fix.jpg

Sorki, ze res tylko 640, ale mam problemy z netem ostatnio i nie藕le sie nam臋czy艂em z uploadem tych 20kilku KB.

Napisano

mnie ta pracka sie niepodba. Wydaje mi sie ze 5 minutowej robutki niepowinno sie tutaj wciskac. Pozatym uwazam ze wykonanie jest bardzo niechlujne. Sori za to ale, niechce zebys robil kiepskie prace dlatego zmobilizuj sie!! pozdr

Napisano

fajno wysz艂o u艂o偶enie tablet, ich usatwienie. Z materia艂ami nie jest zbyt dobrze... no i ze 艣wiat艂em te偶..

a szkoda, bo mo偶na by z tego sporo wycisn膮膰... a tak to pozostaje tylko nik艂e wspomnienie. pozdro

p.s. wspomnienie po pracce kt贸ra raczej nie zostanie w mojej g艂owie - 偶eby nie by艂o niedom贸wie艅 :)

Napisano

Moim okiem nawet ulozenie tabletek jakos dziwnie powtarzalne (czyt. niezbyt przypadkowe)

z calej pracy podoba mi sie jedynie podpis...

Praca do poprawy - postaraj sie bo mozna tu wiele fajnego uzyskac np. zagrac swiatlem itp.

pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci