Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Heh - moze i troche za mala rzecz zeby wrzucac na forum ale pewnie i tu znajdziecie wieeele bledow, niedorobek itp. :]

Obiekt ma 105 face\'ow i teksture 128x256

znak.JPG

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Racja, za mała rzecz żeby wrzucać na forum ;) ...ale jak już jest to skomentuje.

Po pierwsze co to za dziwna \"podstawka\" pod tym znakiem?? Znaki są zazwyczaj wbijane do ziemi i zabetonowane.

Po drugie z tego co widziałem (może sie myle) to tarcza znaku powinna być montowana do słupka dwoma obręczami a nie jedną.

To tyle.

Napisano
  • Autor

Heh - na przyszlosc bede wiadzial zeby najpierw wybrac sie w plener w celach rozpoznawczych :D

Dzieki za info, teraz wyglada tak:

znak2.JPG

94 face

Znajac zycie to jeszcze cos jest zle :]

PS: Lepiej sie wezme za cos wiekszego :]

Napisano

hm ciezko jest ocenic 4 cylindry + teksturka z maxa postaraj sie zrobic cos wiekszego i bardziej skomplikowanego powodzenia :)

Napisano

ja proponuje zmienic teksutrke metalu - gdziesty takie syfiaste znaki widzial heh :D... no reszta mw4d dopowiedzial, podzielam jego post :P...

Napisano

Może troche swojej inwencji jeśli chodzi o teksturke. Bo modelu to nie ma co dużo komentować.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Heh - z teksturkami to ciezka sprawa a ja dopiero zaczynam - no i zaczalem od znaku :]

A takie zardzewiale znaki (a nawet bardziej) sa w prawie calej Bydgoszczy !!

Napisano

Stary! 94 face\'y ????!!!! to jak na znak to chyba troszke za dużo nie uważasz (zakładam że miałby on być wykorzystany w grze) nie wyobrażam sobie żeby 10 takich znaków miało więcej face\'ów niż model jakiegoś gościa (widziałem takich lekutkich) wrzuć siatkę, albo najlepiej zrób coś bardziej wymyślnego :P

pozdr