CD Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 Heh - moze i troche za mala rzecz zeby wrzucac na forum ale pewnie i tu znajdziecie wieeele bledow, niedorobek itp. :] Obiekt ma 105 face\'ow i teksture 128x256
Yano Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 Racja, za mała rzecz żeby wrzucać na forum ;) ...ale jak już jest to skomentuje. Po pierwsze co to za dziwna \"podstawka\" pod tym znakiem?? Znaki są zazwyczaj wbijane do ziemi i zabetonowane. Po drugie z tego co widziałem (może sie myle) to tarcza znaku powinna być montowana do słupka dwoma obręczami a nie jedną. To tyle.
CD Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Napisano 27 Styczeń 2004 Heh - na przyszlosc bede wiadzial zeby najpierw wybrac sie w plener w celach rozpoznawczych :D Dzieki za info, teraz wyglada tak: 94 face Znajac zycie to jeszcze cos jest zle :] PS: Lepiej sie wezme za cos wiekszego :]
Ufooox Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 hm ciezko jest ocenic 4 cylindry + teksturka z maxa postaraj sie zrobic cos wiekszego i bardziej skomplikowanego powodzenia :)
darkelf Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 ja proponuje zmienic teksutrke metalu - gdziesty takie syfiaste znaki widzial heh :D... no reszta mw4d dopowiedzial, podzielam jego post :P...
Rafal Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Może troche swojej inwencji jeśli chodzi o teksturke. Bo modelu to nie ma co dużo komentować. Pozdro
CD Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Heh - z teksturkami to ciezka sprawa a ja dopiero zaczynam - no i zaczalem od znaku :] A takie zardzewiale znaki (a nawet bardziej) sa w prawie calej Bydgoszczy !!
darkelf Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 takie korody, no co ty :)... bez przesady, pokaz skreena to uwierze hehe...
giegu Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Stary! 94 face\'y ????!!!! to jak na znak to chyba troszke za dużo nie uważasz (zakładam że miałby on być wykorzystany w grze) nie wyobrażam sobie żeby 10 takich znaków miało więcej face\'ów niż model jakiegoś gościa (widziałem takich lekutkich) wrzuć siatkę, albo najlepiej zrób coś bardziej wymyślnego :P pozdr
Rekomendowane odpowiedzi