Loki Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 a ja tak jeszcze chciałem o jedno zapytać, bardzo fajnie wygląda (efektownie) - ten motyw z rozkładaniem i składaniem pokoju (wnętrza), możesz coś jeszcze o tym napisać (tzn jakieś hasło czego szukać na googlach, albo jak mniej więcej takie coś zrobic - w 2-3 zdaniach nawet, reszty doszukam na googlach :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Loki-> -Renderujesz Pomieszczenie raz z meblami, drugi raz bez mebli. Ewentualnie jeszcze z połową mebli tak żeby się nie przesłaniały za bardzo. -W photosopie wycinasz wszystkie elementy(sciany, podłogi, kanapy). Każda na osobnej warstwie. -W After effect ładujesz takiego psd'ka i składasz,animujesz. Najlepiej mieć osobne prekompozycje dla większych elementów(podłoga,sciany). można wtedy ładnie kontrolować kolejność pojawiania się elementów. Wszystko radzę robić w rozdzielczości raz większej od finalnego obrazka ze względu na problemy z AA podczas wycinania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 dzieki o to właśnie mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbanek Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Hmmm.... Gdzieś to widziałem.... ;) good work Lis !!! Pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 oo i nawet Sebastian dołączył do forum. Heh, witamy witamy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mojotribe Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Oj Lisie, Lisie! Równie dobrze mogłeś zdetonować tutaj wiadro trotylu, zamiast puszczać tego reel'a :) Pozamiatane, nie ma co! Szacunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizor Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Przednie rendery...elegancka prezencja. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi