Loki Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 a ja tak jeszcze chciałem o jedno zapytać, bardzo fajnie wygląda (efektownie) - ten motyw z rozkładaniem i składaniem pokoju (wnętrza), możesz coś jeszcze o tym napisać (tzn jakieś hasło czego szukać na googlach, albo jak mniej więcej takie coś zrobic - w 2-3 zdaniach nawet, reszty doszukam na googlach :) pozdrawiam
Lis Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Loki-> -Renderujesz Pomieszczenie raz z meblami, drugi raz bez mebli. Ewentualnie jeszcze z połową mebli tak żeby się nie przesłaniały za bardzo. -W photosopie wycinasz wszystkie elementy(sciany, podłogi, kanapy). Każda na osobnej warstwie. -W After effect ładujesz takiego psd'ka i składasz,animujesz. Najlepiej mieć osobne prekompozycje dla większych elementów(podłoga,sciany). można wtedy ładnie kontrolować kolejność pojawiania się elementów. Wszystko radzę robić w rozdzielczości raz większej od finalnego obrazka ze względu na problemy z AA podczas wycinania.
qbanek Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Hmmm.... Gdzieś to widziałem.... ;) good work Lis !!! Pozdro for all
Yano Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 oo i nawet Sebastian dołączył do forum. Heh, witamy witamy! :)
Gość mojotribe Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Oj Lisie, Lisie! Równie dobrze mogłeś zdetonować tutaj wiadro trotylu, zamiast puszczać tego reel'a :) Pozamiatane, nie ma co! Szacunek!
bizor Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Przednie rendery...elegancka prezencja. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi