Polik Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam! Do dlugich i meczacych ale uwazam, ze wiele mnie uczacych doswiadczeniach przedstawiam moja najnowsza i zarazem pierwsza w kategorii wizualzacji pomieszczen prace zatytulowana "Salon". Wykonanie: 3ds max + Mental Ray + PS Prace trwaly jakis miesiac jednak nie codzienie mialem czas nad tym siedziec Rendering obrazka, ktory widzcie ponizej trwal 8 godzin i 32 minuty. Zapraszam do komentowania!
heaven Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 wiec ja pierwszy. bardzo ladna kanapa i panele, no i zaslony. kwiatek tez fajny. ogolem mi sie podoba ale cofnalbym kamere i dorobil kilka modeli :) ogolnie mi sie tam podoba :)
Kimmi Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Mi tez się podoba. Jak na pierwszy interior to fajnie. Mogłeś tylko ująć więcej rzeczy w kadrze no meble, bo teras sa dziwnie przycięte.
PLS Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 ooo teraz znacznie ladniej to wyglada, przyjemnie tu. Moglbys jeszcze jakis dywanik tu strzelic;]
Orangegraphics Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 przy takim świetle słonecznym to właśnie chyba powinno być jaśniej... też jestem na tak.
Polik Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 Dzieki za wasze komentarze. Bardzo mi milo z tego powodu, ze sie obrazek spodobal. Teraz widze, ze kadr rzeczywiscie mogl byc lepszy a co do jasnosci to sam sie zastanawialem. Mi sie wydawalo, ze troche przesadzilem z jasnoacia. A co powiecie o obiektach? W sumie nie ma tu jakiegos strasznie zaawansowanego modelowania ale czy wygladaja one realnie? Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi