Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sympatycznie i ciepło, szybko się wczytuje (mam hotelowe łącze wifi).

Tekst po prawej dot firmy mógłby być bardziej czytelny - ja widzę ale ogródki to domena osób starszych więc może być problem

Napisano

Zgadzam się z piksarem - miło się ogląda tylko faktycznie ten podpis jest mało czytelny.

PS: na jakim silniku jest ta galeria (od dawien dawna nurtuje mnie to pytanie)?

Napisano

ładne

ale tam nic nie ma [?] :P

kompletnie nie rozumiem po zo tam flash:D

rownie dobrze jpg mógłby to być jako cała strona :P

chyba ze gdzieś chowasz przede mną menu ?

@avant.garde

jaka galeria :| ?

Napisano
  • Autor

FlooX Flasha zażyczył sobie klient, strona jest puki co wizytówkowa ale w przyszłości będzie rozwinięta właśnie we flashu i klient zażyczył sobie by ta już we flashu była.

avant.garde wyświetlanie obrazków to zwykły lightbox - rozwiązanie tymczasowe tylko na potrzeby wersji wizytówkowej

Pozdrawiam

Shegy

Napisano

Właśnie o owego lightbox'a mi chodziło, dzięki - swojego czasu rozglądałem się za darmowymi galeriami i nie mogłem dojść do tego jak to się zowie.;)

Napisano

No całkiem, całkiem :)

Shegy a ile za taką wizytówkę sobie życzysz?

Napisano

Hmm... nie podobają mi się proporcje - po co strona scrollowana, skoro spokojnie zmieściłoby się wszystko na obszarze 1024x768 - sam napisałeś, że ma to być strona wizytówkowa, a domeną takich stron jest m.in to, że się ich nie scrolluje w dół. Tak, jak FlooX napisał - niepotrzebnie ten flash, bo go nie wykorzystujesz. Layout przyjemny :)

Napisano

ja w lightboxie też nie mam nawigacji, coś nie tak z tym skryptem u ciebie. (mam maxthona na IE7)

...i dokładnie, scroll niweczy cały sukces tej strony

zgoda lay ciepły, miły ale pokombinowałbym jeszcze z tymi ramkami odrazków, takie jakby niedorobione są teraz

generalnie fajne, wiem ze scrolla już sie nie da poprawić to sie nie czepiam, i w ogóle super