Napisano 23 Kwiecień 200816 l Siemka, oto moje ostatnie dziecko, prosta strona wizytówkowa we flashu. http://www.shegy.nazwa.pl C&C mile widziane Pozdrawiam Shegy
Napisano 23 Kwiecień 200816 l Sympatycznie i ciepło, szybko się wczytuje (mam hotelowe łącze wifi). Tekst po prawej dot firmy mógłby być bardziej czytelny - ja widzę ale ogródki to domena osób starszych więc może być problem
Napisano 23 Kwiecień 200816 l Zgadzam się z piksarem - miło się ogląda tylko faktycznie ten podpis jest mało czytelny. PS: na jakim silniku jest ta galeria (od dawien dawna nurtuje mnie to pytanie)?
Napisano 24 Kwiecień 200816 l ładne ale tam nic nie ma [?] :P kompletnie nie rozumiem po zo tam flash:D rownie dobrze jpg mógłby to być jako cała strona :P chyba ze gdzieś chowasz przede mną menu ? @avant.garde jaka galeria :| ?
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Autor FlooX Flasha zażyczył sobie klient, strona jest puki co wizytówkowa ale w przyszłości będzie rozwinięta właśnie we flashu i klient zażyczył sobie by ta już we flashu była. avant.garde wyświetlanie obrazków to zwykły lightbox - rozwiązanie tymczasowe tylko na potrzeby wersji wizytówkowej Pozdrawiam Shegy
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Właśnie o owego lightbox'a mi chodziło, dzięki - swojego czasu rozglądałem się za darmowymi galeriami i nie mogłem dojść do tego jak to się zowie.;)
Napisano 24 Kwiecień 200816 l jest ok wyglada milo. Pod ff 2.12/xp nie ma nawigacji w lightboxie tylko
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Hmm... nie podobają mi się proporcje - po co strona scrollowana, skoro spokojnie zmieściłoby się wszystko na obszarze 1024x768 - sam napisałeś, że ma to być strona wizytówkowa, a domeną takich stron jest m.in to, że się ich nie scrolluje w dół. Tak, jak FlooX napisał - niepotrzebnie ten flash, bo go nie wykorzystujesz. Layout przyjemny :)
Napisano 24 Kwiecień 200816 l ja w lightboxie też nie mam nawigacji, coś nie tak z tym skryptem u ciebie. (mam maxthona na IE7) ...i dokładnie, scroll niweczy cały sukces tej strony zgoda lay ciepły, miły ale pokombinowałbym jeszcze z tymi ramkami odrazków, takie jakby niedorobione są teraz generalnie fajne, wiem ze scrolla już sie nie da poprawić to sie nie czepiam, i w ogóle super