Napisano 28 Styczeń 200421 l Witam... musiałem przeinstalować system. Po zainstalowaniu max-a 5 i V-Raya 1.09.03g takie coś brzydkiego się robi. Wcześniej było dobrze :| Nie ma znaczenia, czy materiał jest standardowy, czy VrayMtl Różne wersje DirectX nic nie zmieniają, zmiana wyświetlania na OpenGL też nie. Karta wyświetla obraz w 32 bitach. Próbowałem różnych sterowników do karty (Radeon 9000 Pro) i też nic. Ktoś się orientuje o co chodzi?
Napisano 6 Luty 200421 l stary moze uratujesz mi tylej wlasniem ialem pytac o to samo? co masz na mysli piszac ze zmieniles dane? jesli mozesz to powidz cos wiecej i wielkie dzieki ze wogole napisales cos o tej autoryzacji pokominuje jeszcze w domku
Napisano 6 Luty 200421 l Autor Nie wiem na jakiej zasadzie to zadziałało, ale po przeinstalowaniu Vraya w okienku autoryzacji rendera wpisałem po prostu inne dane (imię, adres maila itp.) i zadziałalo... ale jak? dlaczego? Bladego pojęcia nie mam :) może jakiś ekspert Vrayowy będzie w stanie to wytłumaczyć :) Powodzenia
Napisano 8 Luty 200421 l tia szkoda ze ja wogole nie wiem jak to ...cenzura... - panowie mam nadzieje ze rozumiecie regulamin. niestety musimy tego pilnowac. adamkos
Napisano 9 Luty 200421 l heeeelp wiem ze to srednio wypada na forum o tym gadac wiec nich mi ktos napisze na privie co mam z tym zrobic
Napisano 11 Luty 200421 l uwaga - zblizacie sie do niebezpiecznej granicy, za ktora gryzie zly moderator :)