Napisano 30 Kwiecień 200816 l Czesc ;) Chodzi mi o to czy aby przypadkiem nie wiecie gdzie w okolicach ul. Królewskiej znajde boisko, chocby takie o do koszykowki- w koncu sport to zdrowie ;) Googlowac, googlowalem ale nic publicznego( i darmowego) nie moge znalezc ;) Bede wdzieczny za pomoc Yo ;*
Napisano 3 Maj 200816 l eee, nic mi do głowy nie przychodzi (prócz jordana:)) ps. plac na groblach jeszcze jest, ale ciut daleko
Napisano 4 Maj 200816 l Dawniej można tam było wejść i sobie pograć. Nie wiem czy dalej tak jest. Mapka wyśrodkowana na boisku: http://maps.google.pl/maps/mm?ie=UTF8&hl=pl&ll=50.070514,19.911899&spn=0.002589,0.004962&t=h&z=18
Napisano 4 Maj 200816 l a w parku kolo Careefoura (tego przy kijowskiej) ? z resztą tam są dwie szkoły i chyba jeszcze boisko tak o edit: o nie zauważylem co napisal Hynol ;)
Napisano 4 Maj 200816 l Autor Aj dzieki chlopaki ;) no ale repow juz nie moge dac, przynajmniej na razie :( Pozdro ;)
Napisano 4 Maj 200816 l Kiedy byliście ostatnio w Parku jordana?? Tak się składa, że ja tamtędy codziennie przechodzę i od pół roku koszy tam nie ma, bo przebudowują park. Najbliżej masz boiska na miasteczku AGH.
Napisano 4 Maj 200816 l Smutna prawda jest taka że żeby sobie pograć na czymś co choć trochę przypomina boisko to sobie po prostu trzeba to wynająć na godziny. W dawnych czasach nie było problemu - grało sie na bocznym Wisły albo wchodziło na jakieś boisko przyszkolne (na przykład na Wenecji) i nikt nie przeganiał. Ehhhh kapitalizm... ;)
Napisano 4 Maj 200816 l Kiedy byliście ostatnio w Parku jordana?? Tak się składa, że ja tamtędy codziennie przechodzę i od pół roku koszy tam nie ma, bo przebudowują park. Lol? Nie wiedziałem :/ No to zostaje ci FIFa czy cuś :)