Tereh90 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Witam wszystkich. Oto moja najnowsza praca, Stara latarnia morska. 3ds max, Vray, 7 godzin roboty + Photoshop. Proszę o rady i krytyke tylko nie bijcie mnie za mocno ;]
TooL666PL Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Woda mi się podoba pomimo że jest czarna a o latarni i wraku auta nie wiele mogę powiedzieć bo malutki obraz ale ponury klimat się udał:P
image.nation Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Słońce hmmm... troszke malo przekonujace Hmmm brakuje mi tu nieco detalu, i wypelnienia prawej strony. moze po prostu starczy zmienic ustawienie Kamery i bedzie groovy Ogolnie ladne :)
Levus Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Kluczowy element jest jakby dodatkiem do całej sceny... a na plan pierwszy wychodzi betonowy cypel. Słowem, kompozycja niefajna. Szaro trochę i mam wrażenie, że jest krzywo, kadr przechylony w lewo. Refleksy na wodzie powinny być bardziej widoczne przy takim słońcu, a tu ich nie ma wcale. Samo światełko wyszło najfajniej na betonowej płaszczyźnie, dość przekonująco. pozdrawiam!
Orangegraphics Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 bardzo ciemno tu. ja bym nawet chamsko w PS rozjaśnł samą latarnię i wrak, żeby wiadomo było na co patrzyć. tak delikatnie pokierować widza. i to co Levus, kadr zupełnie nie przekonuje. rozwiń 7 godzin do 70 i pobaw siękażdym detalem
Tereh90 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Dziekuje za uwagi i rady i napewno do nich się dostosuje :)
Rekomendowane odpowiedzi