Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ponownie... tym razem takie cus... concept po tuningu... pewnie znow posypia sie komentarze w stylu "agro-tuning" no ale co tam to w koncu moj concept a kazdy ma swoj gust..

narazie tyle...

concept2qt6.jpg

concept3xe7.jpg

Edytowane przez daniel1540
  • Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi bardziej linia przypomina nissana 300zx'a ale ogolenie fajny modelik pokaz tył

ps. jakoś przedni zderzak koło nadkola dziwnie wygląda, no i te opony śmiesznie wyglądają.

Napisano

mi z kolei przypominal Pontiaci z poprzedniej dekady. do poprawy nadkola, broda wokol przedniego wlotu, plastelinowo. ogolnie troche bezpciowo, ale mysle ze da rade cos z tego wyciagnac

Napisano

duzo jest do poprawy... zderzak nadkola rowniez... poprostu chcialem nadac mu ogolny ksztalt zeby pomoslec co i jak dalej robic... :) narazie troche problemow z oknami mam troche sie pokrzyzowaly edgesy wiec misze od nowa robic ;/

Napisano

Za waski sie wydaje. Swiatla do mnie nie przemawiaja i ten wlot z przodu, ogolnie troche jak te chamerykanskie dragstery. Felgi wydaja sie byc spoko.

Napisano

Ok narazie tyle trzeba isc wkoncu spac :P zrobilem co nieco z szybami i ich okolicami, Noi progi jakies tam stworzylem... mniejwiecej tak beda wygladaly...

concept8dl1.jpg

concept9lq7.jpg

conceptsiatka8rl8.jpg

conceptsiatka9nk8.jpg

Napisano

Co do buga, to weldujesz te dwa vertexy blisko siebie i robisz chamfera na edge'u.

Na wireju sie nie znaju, ale to chyba wina natezenia i ogolnie chyba dziwnie masz to swiatlo umiejscowione

Napisano

oddal swiatlo albo zmien natezenie, co do buga to zapewne masz tam vertexy nie zweldowane, zaznacz te ktore tam sa i daj weld na np. 0,001

Napisano

byla chwila czasu wiec cos tam wymodelowalem... progi i nadkola musialem zmodyfikowac gdyz nadkola nie wygladaly za dobrze... zderzaczek tylni narazie taki...

concept32ba7.th.jpgconcept33qx7.th.jpgconcept34fs2.th.jpgconcept35pb3.th.jpg

Napisano

już lepiej, teraz nadkola ok, tylni zderzak też, wysil się troche z przednimi lampami bo dwie tuby wyglądają jak zrobione "na odwal"

Napisano

pecet dzieki ze sie udzieliles,jakos malo osob sie udziela w moich postach :P

odnosnie lamp to dokladnie sie z toba zgadzam,gdyz byly robione na odwal...te lampy zostaly wstawione zeby poprostu jakos ogolny zarys wygladal...narazie pracowalem troche nad tylem i tymi boczkami.teraz pewnie zaczne konczyc tyl a pozniej przod(m.in lampy )