Napisano 4 Maj 200816 l Witam ponownie... tym razem takie cus... concept po tuningu... pewnie znow posypia sie komentarze w stylu "agro-tuning" no ale co tam to w koncu moj concept a kazdy ma swoj gust.. narazie tyle... Edytowane 9 Maj 200816 l przez daniel1540
Napisano 4 Maj 200816 l Hybryda Calibry z CRX :) Dla mnie zbyt sie kojarzy ale moze to przez to ze kocham te dwa samochody hehe. Czekam na wiecej.
Napisano 4 Maj 200816 l Mi bardziej linia przypomina nissana 300zx'a ale ogolenie fajny modelik pokaz tył ps. jakoś przedni zderzak koło nadkola dziwnie wygląda, no i te opony śmiesznie wyglądają.
Napisano 4 Maj 200816 l mnie tam nie rusza za bardzo ten concept, wygląda jak auta z lat '90 poza tym niepodobają mi się nadkola
Napisano 4 Maj 200816 l mi z kolei przypominal Pontiaci z poprzedniej dekady. do poprawy nadkola, broda wokol przedniego wlotu, plastelinowo. ogolnie troche bezpciowo, ale mysle ze da rade cos z tego wyciagnac
Napisano 5 Maj 200816 l Autor duzo jest do poprawy... zderzak nadkola rowniez... poprostu chcialem nadac mu ogolny ksztalt zeby pomoslec co i jak dalej robic... :) narazie troche problemow z oknami mam troche sie pokrzyzowaly edgesy wiec misze od nowa robic ;/
Napisano 5 Maj 200816 l Za waski sie wydaje. Swiatla do mnie nie przemawiaja i ten wlot z przodu, ogolnie troche jak te chamerykanskie dragstery. Felgi wydaja sie byc spoko.
Napisano 6 Maj 200816 l Autor Ok narazie tyle trzeba isc wkoncu spac :P zrobilem co nieco z szybami i ich okolicami, Noi progi jakies tam stworzylem... mniejwiecej tak beda wygladaly...
Napisano 6 Maj 200816 l ale szyby zrobisz wypukle? siatka prosta i poprawna wg mnie, ale fura brzydka;p
Napisano 6 Maj 200816 l Autor panowie teraz potrzebuje waszej pomocy... co musze zrobic zeby uniknac tego buga? to okolice lampy
Napisano 7 Maj 200816 l Autor jak moge zlikwidowac te przepalenie na zderzaku ? mam jedno zrodlo swiatla (v rayowskie)
Napisano 7 Maj 200816 l Co do buga, to weldujesz te dwa vertexy blisko siebie i robisz chamfera na edge'u. Na wireju sie nie znaju, ale to chyba wina natezenia i ogolnie chyba dziwnie masz to swiatlo umiejscowione
Napisano 7 Maj 200816 l oddal swiatlo albo zmien natezenie, co do buga to zapewne masz tam vertexy nie zweldowane, zaznacz te ktore tam sa i daj weld na np. 0,001
Napisano 8 Maj 200816 l Autor oki dzieki za pomoc... buga poprawilem a swiatlo sobie narazie daruje... trzeba dalej modelowac... :)
Napisano 8 Maj 200816 l Autor malu upik... zrobione uczelki przy szybach i odcieta maska Edytowane 8 Maj 200816 l przez daniel1540
Napisano 10 Maj 200816 l Autor widze ze watek upadl... nikt nie komentuje, nie zaglada ... nie motywuje do dalszej pracy...
Napisano 21 Maj 200816 l Autor byla chwila czasu wiec cos tam wymodelowalem... progi i nadkola musialem zmodyfikowac gdyz nadkola nie wygladaly za dobrze... zderzaczek tylni narazie taki...
Napisano 21 Maj 200816 l już lepiej, teraz nadkola ok, tylni zderzak też, wysil się troche z przednimi lampami bo dwie tuby wyglądają jak zrobione "na odwal"
Napisano 21 Maj 200816 l Autor pecet dzieki ze sie udzieliles,jakos malo osob sie udziela w moich postach :P odnosnie lamp to dokladnie sie z toba zgadzam,gdyz byly robione na odwal...te lampy zostaly wstawione zeby poprostu jakos ogolny zarys wygladal...narazie pracowalem troche nad tylem i tymi boczkami.teraz pewnie zaczne konczyc tyl a pozniej przod(m.in lampy )