Napisano 5 Maj 200816 l mam oto taki problem jak w na screenie. teksturka jest brzydka jak widać mimo takich ustawień jak poniżej. Co robić??
Napisano 5 Maj 200816 l Nie dales screena ale pewnie chodzi o ustawienia sterownika grafiki. Customize>preferences>viewports>configure driver > zaznacz oba "match bitmap"
Napisano 5 Maj 200816 l A juz mam :) no to jesli zmieniles te opcje to teraz albo restart sceny (najszybciej) albo reload teksturek w materialach.
Napisano 5 Maj 200816 l a nie zmieniałeś czegoś w ustawieniach control panelu nvidii? chyba że masz radeona, to nie wiem, ale chodzi mi w sterownikach grafiki
Napisano 5 Maj 200816 l Może rzeczywiście masz załączone odgórne filtrowanie textur, przez sterowniki :)
Napisano 5 Maj 200816 l Autor mam radka i nic tam się nie bawiłem ustawieniami. właśnie przeinstalowałem stery do grafiki i teraz już działa, ciekawa sprawa. Dzięki za pomoc
Napisano 5 Maj 200816 l A jakie wcześniej miałeś? może z-tweakowane, specialnie pogorszona jakość textur by grafa szybciej chodziła :) albo MipMapping.
Napisano 5 Maj 200816 l Autor najpierw porządnie wywaliłem wszystko potem jeszcze raz zainstalowałem te same stery, wersja 8.471, eeh szkoda gadać..