Napisano 5 Maj 200816 l Witam! Chciałem zrobić sobie pracę na minibitwę Blade Runner ale coś się zapomniałem i przekroczyłem czas. Potem jeszcze trochę podłubałem. Napiszcie co sądzicie. Dodam jeszcze trochę większą wersję:
Napisano 5 Maj 200816 l Autor jest, ten element po prawej stronie. W sumie nie wiem po co go overowałem ale jakoś tak wyszło. Ten po lewej (żółty) z referki i te biegnące postacie też (częściowo)
Napisano 9 Maj 200816 l Hmmm fajna perspektywa :) i kolorki Szkoda że nie zdążyłeś. To na pewno speed?
Napisano 9 Maj 200816 l brakuje jakiejś postaci,elementu który przykuł by uwagę ... A poza tym to niezła pracka ;0 kolorki przednie pozdrawiam Kuba
Napisano 10 Maj 200816 l Autor Taka wersja mi się bardziej podoba, a Wam? noiprox - nie wystartowałem dlatego że robiąc speed zbyt daleko poszedłem w szczegóły i czas się znacznie wydłużył. Postanowiłem ciągnąć dalej. Dzięki wielkie za komentarze! Pozdrawiam!
Napisano 11 Maj 200816 l kolorowe ciekawsze. Jak prac tego typu nie lubie to ta mi się bardzo podoba:)