tymko Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Witam! Chciałem zrobić sobie pracę na minibitwę Blade Runner ale coś się zapomniałem i przekroczyłem czas. Potem jeszcze trochę podłubałem. Napiszcie co sądzicie. Dodam jeszcze trochę większą wersję:
naeq Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 No nie powiem, całkiem konkretne, super wyglądają narysowane "shadery" :)
DaRoZ Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 dobre jest! moge sie zapytac... nie ma tu zadnego overa :)??
tymko Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 jest, ten element po prawej stronie. W sumie nie wiem po co go overowałem ale jakoś tak wyszło. Ten po lewej (żółty) z referki i te biegnące postacie też (częściowo)
noiprox Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Hmmm fajna perspektywa :) i kolorki Szkoda że nie zdążyłeś. To na pewno speed?
JakóbM Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 brakuje jakiejś postaci,elementu który przykuł by uwagę ... A poza tym to niezła pracka ;0 kolorki przednie pozdrawiam Kuba
tymko Napisano 10 Maj 2008 Autor Napisano 10 Maj 2008 Taka wersja mi się bardziej podoba, a Wam? noiprox - nie wystartowałem dlatego że robiąc speed zbyt daleko poszedłem w szczegóły i czas się znacznie wydłużył. Postanowiłem ciągnąć dalej. Dzięki wielkie za komentarze! Pozdrawiam!
Zbychowaty Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 kolorowe ciekawsze. Jak prac tego typu nie lubie to ta mi się bardzo podoba:)
Rekomendowane odpowiedzi