Dann.G Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 (edytowane) Finished: Wieksza rozdzialka TUTAJ. *********************** Jako, ze w domu narazie nie mam netu to skorzystalem z wolnego czasu na uczelni i maznalem cos takiego: Edytowane 26 Maj 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Zapowiada się ciekawie, mam tylko wątpliwości co do połączenia ręki z tułowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 Dzieki Mruk, ale podlubalem troche przy tej ilustracji (bardzo "troche") i doszedlem do wniosku ze inaczej do tego podejde. Tymczasem ostatni step: A tutaj od nowa postaram sie stworzyc sobie jego wizerunek i taki wip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 troche za młody jak na generała przed odejsciem. sprobuj go postrzeyc troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 renderu ciag dalszy ortheza- sluszna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolaan Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 jesli moge wtracic to kontynuujac to co powiedzial ortheza: " Została ostatnia operacja i będzie mógł wreszcie wrócić do domu, zobaczyć swoich wnuków." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 ups, nie zauwazylem tego o wnukach, tez bede musial postarzyc mojego anyway, selfu jak zawsze pro, konkretnie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 nolaan - ja rozumiem ze trzeba go postarzyc, ale nie robmy z niego dziadka z laska, bo w koncu to mag, czyli jakas wyjatkowa osoba pod wzgledem drobnego wydluzenia zycia chociazby ( przynajmjniej w mojej wizji :] ) Kalais - dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 fajna gęba, za to naramienniki śjakieś takieś dziwne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 ;] zgadza sie i dlatego ten pierwszy koncept nie bedzie wchodzil w ogole w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 na mój gust nadal za młody jak na wnuki :P no ale nie przypieprzając sie juz do tego to główka bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 ma wygladac na pod piecdziesiatke albo w okolicach- tak sobie ubzduralem ;) przeciez moze miec wnuki 1-3 roczne, nie? :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 To fakt, a jego dzieci mogą mieć po 16 lat (nie mniej, co by nikogo o pedofilię nie posądzić), a sam mógł mieć tyle samo kiedy urodziło mu się pierwsze ;) Co w sumie daje 33-35 lat dziadunia z 1-3 rocznymi wnukami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 (edytowane) Ja tam nie wiem- moim zdaniem swojego 1ego syna mial w 25 roku zycia, teraz jego syn ma rowniez powiedzmy te 23-24, co daje nam to, ze moze miec wnuka/wnuczkę/wnuków 1-3 letn/nią/iego/ich ;) Edytowane 15 Maj 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 wygląda jakby byl na megakacu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 przeciez moze miec wnuki 1-3 roczne, nie? pozdro co daje nam to, ze moze miec wnuka/wnuczkę/wnuków 1-3 letn/nią/iego/ich HahahahahHAha Moim zdaniem jak dopieścisz concept to będziesz faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 kurde mam tak malo czasu... :mad: narazie zamieszczam co zaczalem- dodatkowy rzut na zmechanizowana reke: any sugestions? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 Dobra pany- update w pierwszym poscie... Nie styklo czasu na poprawki wiec takie wstawiam jakie jest. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 jest dobre, choc moglo byc lepsze :D gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi