thud Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Hejka! Mam taki problem. Wlaczylem dzisiaj kompa, chce odpalic Firefoxa i wyrzuca komunikat "Program Firefox zostal juz uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyc nowe okno nalezy najpierw zakonczyc istniejacy proces programu Firefox lub uruchomic ponownie system". Sprawdzilem wiec w uruchomionych procesach ale nie ma tam Firefoxa. Chyba ze czai sie pod jakas dziwna nazwa bo ja szukalem procesu o nazwie firefox.exe (Menadzer zadan -> zakladka Procesy). Uruchomilem zatem ponownie kompa, wlaczam przegladarke i po raz kolejny ten sam komunikat. Przeinstalowalem nawet Mozille i tez nic nie pomoglo - nadal po wlaczeniu pojawia sie tylko ten komunikat. Czy u kogos wystapil podobny problem i wie jak go rozwiazac? Jakies pomysly? z gory dzieki za pomoc pzdr thud PS. IE dziala normalnie ;/
mirach Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Hy... powiem ci ze jakis czas temu (jeszcze z FF 1.x) mialem taki sam problem, ale zawsze wystepowal w Procesach i dalo sie go bez problemu ubic. Nie wrzucilo ci sie cos podejzanego do autostartu lub cos w tym stylu?
gof Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Cześć wszystkim na forum, miałem się nie ujawniać ale co tam pomogę koledze :p Musisz odinstalować FF a potem usunąć folder profiles z katalogu C:\Documents and Settings\nazwa towjego użytkownika\Application Data\Mozilla\Firefox albo nawet cały katalog Firefox i zainstaluj poownie FF
illy Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 u mnie wystarczylo wywalic ff z ctrl+alt+del z managera czegos tam
GerL@nT Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Za to ja mam inny problem: stronki mi się co chwila odświeżają, i nie mogę przez to nic robić:( Czy ktoś wie co jest nie tak?
patry Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Miałem to samo jakiś miesiąc temu. Usuń firefoxa i wszystkie jego pliki jakie są w systemie (jeśli dasz tylko reinstall i nie usuniesz śmieci po nim, to problem będzie nadal) i zainstaluj ponownie :) Mi to pomogło :)
Touch Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 a why not. Eksportuj je sobie z menadżera zakładek, albo skopiuj z katalogu z backupami zakładek. Dysk systemowy -> documents and settings -> twój profil -> dane aplikacji i tam gdzieś do mozilli i firefox'a dojdziesz;D pozdr
piotrek Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Bookmarks -> Organize Bookmarks -> File -> Export...
GerL@nT Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Spoko, to jak exportować Bookmarka wiem:) Chodziło mi tylko o to czy gdybym zostawił to czy by mi się znowu psuło. Widzę że chyba nie, więc biorę się do roboty:)
Rekomendowane odpowiedzi