Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka!

Mam taki problem. Wlaczylem dzisiaj kompa, chce odpalic Firefoxa i wyrzuca komunikat "Program Firefox zostal juz uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyc nowe okno nalezy najpierw zakonczyc istniejacy proces programu Firefox lub uruchomic ponownie system". Sprawdzilem wiec w uruchomionych procesach ale nie ma tam Firefoxa. Chyba ze czai sie pod jakas dziwna nazwa bo ja szukalem procesu o nazwie firefox.exe (Menadzer zadan -> zakladka Procesy). Uruchomilem zatem ponownie kompa, wlaczam przegladarke i po raz kolejny ten sam komunikat. Przeinstalowalem nawet Mozille i tez nic nie pomoglo - nadal po wlaczeniu pojawia sie tylko ten komunikat. Czy u kogos wystapil podobny problem i wie jak go rozwiazac? Jakies pomysly?

z gory dzieki za pomoc

pzdr thud

PS. IE dziala normalnie ;/

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hy... powiem ci ze jakis czas temu (jeszcze z FF 1.x) mialem taki sam problem, ale zawsze wystepowal w Procesach i dalo sie go bez problemu ubic. Nie wrzucilo ci sie cos podejzanego do autostartu lub cos w tym stylu?

Napisano

Cześć wszystkim na forum, miałem się nie ujawniać ale co tam pomogę koledze :p

Musisz odinstalować FF a potem usunąć folder profiles z katalogu

C:\Documents and Settings\nazwa towjego użytkownika\Application Data\Mozilla\Firefox

albo nawet cały katalog Firefox i zainstaluj poownie FF

Napisano

u mnie wystarczylo wywalic ff z ctrl+alt+del z managera czegos tam

Napisano

Za to ja mam inny problem:

stronki mi się co chwila odświeżają, i nie mogę przez to nic robić:(

Czy ktoś wie co jest nie tak?

Napisano

Miałem to samo jakiś miesiąc temu. Usuń firefoxa i wszystkie jego pliki jakie są w systemie (jeśli dasz tylko reinstall i nie usuniesz śmieci po nim, to problem będzie nadal) i zainstaluj ponownie :) Mi to pomogło :)

Napisano

a why not. Eksportuj je sobie z menadżera zakładek, albo skopiuj z katalogu z backupami zakładek. Dysk systemowy -> documents and settings -> twój profil -> dane aplikacji i tam gdzieś do mozilli i firefox'a dojdziesz;D

pozdr

Napisano

Spoko, to jak exportować Bookmarka wiem:) Chodziło mi tylko o to czy gdybym zostawił to czy by mi się znowu psuło. Widzę że chyba nie, więc biorę się do roboty:)