kamil.1414 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Chcialbym robic modele do gry np przyczepy itp. Macie moze jakies tutki przedstawiajace to? PROSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Tutki do przyczepy? W Internecie albo w dokumentacji poszukaj tutoriali o modelowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.1414 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 A powiesz jak z ciekiej linii zrobic rurkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 A powiesz jak z ciekiej linii zrobic rurkę? hehehe you made my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.1414 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 A moze jest jakis poradnik jak robic cienkie i szerokie rurki itp. okragle i kwadratowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 To chyba jest jakaś prowokacja. Do robienia cieńkich i grubszych rurek, okrągłych i kwadratowych służy Extrude w menu NURBS. Poczytaj tutoriale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 To chyba jest jakaś prowokacja. Tez mi sie tak wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.1414 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Sory ale nowy jestem... Ale w tutkach nie znalazlem jak laczyc elementy i jak zrobic zeby byly ruchome WIECIE MOZE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk_Panie Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Na ten temat tutoriali jest masa. Zacznij od tutorialized, zaglądnij na digital tutors, i jak masz kase to sprowadzaj gnomony. W google wpisz: gnomon workshop tutorialized digital tutors I ogólnie przytul sie do słowa google, tutorial i maya :D hmm, bardziej za rączkę to sie chyba nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 kamil.1414: nikt nie poda Ci rozwiązań na tacy. sam poszukaj za pomocą google'a, wyszukiwarki forumowej lub w helpie programu. nawet jesli teraz ktoś Ci na to pytanie odpowie, nic Ci to nie powie. a jesli jednak bardzo chcesz... stwórz cylinder, convert to editable poly, cut, weld, cut, extrude etc. potem create bones, skin, envelopes i gotowe. możesz animować. jeśli nie rozumiesz któregoś z powyższych pojęć użyj tego co napisałem wcześniej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 aż normalnie wywlokłem mojego starego posta ze spisem kilku stonek z tutami klik nie było to łatwe ;P na początek powinno wystarczyć obadaj co tam ciekawego i za pół roku już będziesz coś tam potrafił :D cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi