Innos Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Postać robiona na konkurs 3d speed sculping. Zajęło mi to 2h 40min. Konkurs organizowany przez www.3dtotal.com. Mam nadzieję, że się podoba :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
naeq Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Myśle że taką pracę powinieneś wrzucić do "Speed Sclupting". To raczej nie praca do galerii Finish 3D. Tutaj nawet nie ma postaci tylko sama głowa :) A co do pracy, może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporal Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Jestem na nie. Widac ze to tak napackane bez przemyslenia. Poprostu modne sa prace z detalem itp a ze w przypadku monstrow jest latwiej niz przy ludziach bo nie trzeba trzymac sie jakis zasad to mysle ze jednak pomimo to jakos to powinno byc przemyslane. A tu jest tak losowo narzucony jakis detal takie uposledzone cos no ale to jest fajne w stworkach ze mozna sie zawsze tym zaslaniac. Kazdy ma prawo sobie wymyslic swoja postac no ale ja mam tez prawo to ocenic i mnie takie podejscie do sprawy sie niepodoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innos Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Dałbym więcej przemyślanego detalu ale mnie czas gonił - 3 h to jest max do wykorzystania więc musiałem się śpieszyć :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
muody Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 base zbyt prosty. takie kulki posklejane, bez czegoś szczególnego, wyróżniającego... no nie wyciągniesz z tego sculpta z własnym charakterem. niestety 32-polygonowe potwory z FF VII przebijają jakością takie losowe dłubanie szczegółów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest efgh635 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 UP! loan calculator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts