Napisano 10 Maj 200816 l Postać robiona na konkurs 3d speed sculping. Zajęło mi to 2h 40min. Konkurs organizowany przez www.3dtotal.com. Mam nadzieję, że się podoba :P
Napisano 10 Maj 200816 l Myśle że taką pracę powinieneś wrzucić do "Speed Sclupting". To raczej nie praca do galerii Finish 3D. Tutaj nawet nie ma postaci tylko sama głowa :) A co do pracy, może być.
Napisano 11 Maj 200816 l Jestem na nie. Widac ze to tak napackane bez przemyslenia. Poprostu modne sa prace z detalem itp a ze w przypadku monstrow jest latwiej niz przy ludziach bo nie trzeba trzymac sie jakis zasad to mysle ze jednak pomimo to jakos to powinno byc przemyslane. A tu jest tak losowo narzucony jakis detal takie uposledzone cos no ale to jest fajne w stworkach ze mozna sie zawsze tym zaslaniac. Kazdy ma prawo sobie wymyslic swoja postac no ale ja mam tez prawo to ocenic i mnie takie podejscie do sprawy sie niepodoba.
Napisano 11 Maj 200816 l Autor Dałbym więcej przemyślanego detalu ale mnie czas gonił - 3 h to jest max do wykorzystania więc musiałem się śpieszyć :P
Napisano 11 Maj 200816 l base zbyt prosty. takie kulki posklejane, bez czegoś szczególnego, wyróżniającego... no nie wyciągniesz z tego sculpta z własnym charakterem. niestety 32-polygonowe potwory z FF VII przebijają jakością takie losowe dłubanie szczegółów