jajcek Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość, aby zamiast zapisywania do pliku na przykład avi zapisywał mi w plikach jpg bez ciągłego klikania w render i ustawiania którą klatkę chcę zapisać do jpg. Po prostu po kliknięciu render, chciałbym aby stworzył mi każda klatkę w innym pliku jpg np. 1.jpg, 2.jpg itd. Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 eeeee. :) Wystarczy ze zamiast avi wybierzesz jpg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 naciskasz f10 i wybierasz "active segment" albo przedzialy klatek ktore chcesz renderowac, a pozniej ponizej files, i tam wybierasz jpg. beda sie zapisywac na zasadzie TwojaNazwa00001.jpg TwojaNazwa00002.jpg itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajcek Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 acha, myślałem, że te pliki będą się nadpisywać. W takim razie drugie pytanie: czy on będzie tworzyć plik jpg od razu po zrenderowaniu jednej klatki czy dopiero jak zrenderuje wszystkie to potworzy te pliki jpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Od razu zapisuje czyli w razie czego te które sie wyrenderowały będą już zapisane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi