stHEAD Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 (edited) Więcej nie dam rady nie mam siły :). to koniec [nie ma drugiego rzutu ani zblizenia ale juz wale to] pozdrawiam i zachęcam do krytyki. [załączyłem opis dzień po terminie wiec nie wiem czy sie kwalifikuje :] Moja wizja przedstawia może troche bardziej generała niż maga jednak w trakcie pracy dodałem mu takie atrybuty jak spódniczka, berło i świecące gały które chyba troche go umagiczniły. Twarz miał mieć surową, poharataną i zniszczoną ogolnie co ułatwiało pokazanie go jako starszego wiekiem człowieka :) pomimo twarzy zakapiora wdziałem go w lśniącą zbroje i przyprawiłem go w czerwień aby dodać mu dostojeństwa. wszystko jest dość monochromo poniewaz kolorów jeszcze sie ucze i nie jest to dla mnie prosta sprawa, tak zeby wszystko do siebie pasowało. Dla tego tez nie wyrobiłem sie ze zblizeniem [wcale sie nie tłumacze;] Jeszcze raz proszę o krytykę zebym wiedzial co robie zle. Dziękuję za uwage ;p Edited May 27, 2008 by stHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jaskólski Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 daj mu jakieś oblicze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 coraz wiecej nas tu :D i gicior Łukasz dobrze mowi, bo narazie widac jakby mial chelmofon Vadera ;) a- i pokaz go w calosci moze. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
masz)rum Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 lico jakieś takie chomika ;P trochę mu brody brakuje i patosu ;] jedziesz dalej! (His mother was a hamster) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Kto zjadł mu ucho? :) Trochę sztywno stoi. Byłoby uzasadnione gdyby sztywna była tylko jego ręka - w końcu jest mechaniczna - ale cały jest taki... sztywnawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 sztywny bo za duzo prostych linii chyba tam w posturze..moze bardziej zroznicowac te ksztalty tego pancerza... na nogach zwlaszcza.. a co do twarzy no to ucho PLEASE! ;) no i szczena za daleko idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stHEAD Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 tak sobie pomyslalem ze ten jego łep wogole zmienie bo jest za czerstwy. no i wyglada jak chomik maszrum ma racje. A co do postury to chyba jego sztywnosc narzuca ten pancerz co na sobie dźwiga, przeciez majac na sobie miliard kilo zelastwa nie bedzie sie poruszał jak łasica [albo nutria, albo inne małe zwierze] Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Więc to jest żołnierz, czy czołg który ledwo się porusza przez pancerz? :) To jest s-f, więc powiedzenie ze pancerz jest zrobiony z superlekkiego i superwytrzymałego materiału, lub że jest to pancerz wspomagany, byłoby lepszym rozwiązaniem niż narysowanie sztywnej sylwetki i tłumaczenie tego ciężarem pancerza, moim zdaniem :) Słusznie ze głowę będziesz zmieniać Link to comment Share on other sites More sharing options...
stHEAD Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 moze i masz racje. narazie zmieniłem głowe i chyba przy niej zostane. zwiekszeniem gibkosci pancerza zajme sie pozniej. [skoro to jest s-f to moge sobie tlumaczyc co chce i jak chce :)] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stHEAD Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 dzieki Cycjusz.. no łep troche poprawiłem. [edit w pierwszym poście.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stHEAD Posted May 24, 2008 Author Share Posted May 24, 2008 edit w1 25.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts