k_gabra Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 (edytowane) Nowy projekt po nieteksturowanym audi... up niebawem :-) Edytowane 15 Maj 2008 przez k_gabra
JW_2305 Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Rozumiem, ze watek tak dla mobilizacji zalozony?;p I chyba bedziesz zmuszony zmienic nazwe tematu;p
zgred Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 bardzo ambitny poczatek... Moderacja pierwszych 50 postow :D:D:D??
TheCapo Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Trochę dziwne:) To przezroczyste wygląda jak prezerwatywa:)
k_gabra Napisano 14 Maj 2008 Autor Napisano 14 Maj 2008 Sory ze nie ma miniaturki ani dobrego tematu, spieszylem sie i teraz tez nie mam czasu, pozniej albo jutro poprawie go... a to przezroczyste to ma byc fiolka :-) pozniej cos pozmieniam tam dodam tu odejme i pokaze upa.... to jest tak zeby bylo widac ze cos robie :-)
Bruneq Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Trochę dziwne:) To przezroczyste wygląda jak prezerwatywa:) Tys chyba prezerwatywe to tylko na renderach widziales!;) Modeliki, jak na poczatek są ok, render kaszaniasty, o materialach poczytaj, nei mowie juz o rendererze, ale do tego to jeszce troche ci brakuje skilla!:) ....początkowe pracku zachowuj dla siebie, pokazuj znajomym... proponuje dział forum "moje początki" wtedy nikt nie bedize mial problemow zeby wrzucac swoje poczatkowe prace na forum...od razu DaVinci tez nie robil mega obrazów!:)
Valery Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 wymiatasz :) a to czerwone tło, po prostu rewelacyjne, ścina z nóg ;)
k_gabra Napisano 15 Maj 2008 Autor Napisano 15 Maj 2008 ale mnie jedziecie : ) hehehe pisalem ze jest to pokazanie ze cos robie, chodzi o model... teksturami zajme sie na koniec, fakt narazie nie mam tego opanowanego ale niedlugo biore sie za tutka i bedzie ok... w 'garazu' stoi nieteksturowane audi a4 tez wiec musze opanowac choc jakos teksturing :-)
Temporal Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 juz przesadzacie nie jest przeciez tak zle... to jest wkoncu wip wiec nie jest to skonczone wiec nie mozna czepaic sie rendera czy materialow
mirach Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 Ale naprawde fajnie by bylo jakbys poprawil temat. To zajmuje mniej czasu niz napisanie posta.
k_gabra Napisano 15 Maj 2008 Autor Napisano 15 Maj 2008 si...? :-) nie wiem dlaczego taki groszek jak biore mental ray shadows, ale mniejsza z tym bo narazie nie bawie sie w rendery tylko w model temporal dzieki za poparcie :-)
Temporal Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 groszek? chodzi o ziarnistosc cieni? podbij sample w parametrach area shadow ewentualnie wyostrz cienie zmiejszajac rozmiar swiatla (gladkie cienie sa bardziej w modzie :P)
tob01 Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 przed napisaniem ze to strzykawka bylem przekonany że jest to takie coś do wyciskania kremów :O
k_gabra Napisano 15 Maj 2008 Autor Napisano 15 Maj 2008 (edytowane) na scislego krem tez mozesz wycisnac :-P up... koncowka od igly.... igly chyba nie musze pokazywac do konca :-) chodzi mi o strzykawke ze taka w kropke wyszla... ale mniejsza o to renderem i materialem zajme sie po skonczonych modelach :-) nie wydaje sie wam ze fiolki sa z ciut za grubego szkla ? finalna scena: teraz jeszcze tylko teksturki, ladne oswietlenie i bedzie ok :-) Edytowane 16 Maj 2008 przez k_gabra
ptaszek Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 chyba maja za grube szyjki ale jak dasz material to bedzie dopiero widac grubosc :]
k_gabra Napisano 17 Maj 2008 Autor Napisano 17 Maj 2008 robilem je ze zdjec wiec watpie zeby byly niewymiarowe... niedlugo nadam materialy i podrzuce upa, narazie musze opanowac jakiego tutka
Rekomendowane odpowiedzi