Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sory ze nie ma miniaturki ani dobrego tematu, spieszylem sie i teraz tez nie mam czasu, pozniej albo jutro poprawie go...

a to przezroczyste to ma byc fiolka :-) pozniej cos pozmieniam tam dodam tu odejme i pokaze upa....

to jest tak zeby bylo widac ze cos robie :-)

Napisano
Trochę dziwne:) To przezroczyste wygląda jak prezerwatywa:)

Tys chyba prezerwatywe to tylko na renderach widziales!;)

Modeliki, jak na poczatek są ok, render kaszaniasty, o materialach poczytaj, nei mowie juz o rendererze, ale do tego to jeszce troche ci brakuje skilla!:) ....początkowe pracku zachowuj dla siebie, pokazuj znajomym...

proponuje dział forum "moje początki" wtedy nikt nie bedize mial problemow zeby wrzucac swoje poczatkowe prace na forum...od razu DaVinci tez nie robil mega obrazów!:)

Napisano

ale mnie jedziecie : ) hehehe pisalem ze jest to pokazanie ze cos robie, chodzi o model... teksturami zajme sie na koniec, fakt narazie nie mam tego opanowanego ale niedlugo biore sie za tutka i bedzie ok... w 'garazu' stoi nieteksturowane audi a4 tez wiec musze opanowac choc jakos teksturing :-)

Napisano

si...? :-) nie wiem dlaczego taki groszek jak biore mental ray shadows, ale mniejsza z tym bo narazie nie bawie sie w rendery tylko w model

temporal dzieki za poparcie :-)

Napisano

groszek? chodzi o ziarnistosc cieni? podbij sample w parametrach area shadow ewentualnie wyostrz cienie zmiejszajac rozmiar swiatla (gladkie cienie sa bardziej w modzie :P)

Napisano (edytowane)

na scislego krem tez mozesz wycisnac :-P

up... koncowka od igly.... igly chyba nie musze pokazywac do konca :-)

33030575vv0.th.jpg

chodzi mi o strzykawke ze taka w kropke wyszla... ale mniejsza o to renderem i materialem zajme sie po skonczonych modelach :-)

nie wydaje sie wam ze fiolki sa z ciut za grubego szkla ?

finalna scena:

51437916cu1.th.jpg

teraz jeszcze tylko teksturki, ladne oswietlenie i bedzie ok :-)

Edytowane przez k_gabra
Napisano

robilem je ze zdjec wiec watpie zeby byly niewymiarowe... niedlugo nadam materialy i podrzuce upa, narazie musze opanowac jakiego tutka