Napisano 31 Styczeń 200421 l ok, ja mam pytanie natury czysto technicznej: jak edytowac profil na forum, skoro nie da sie nawet zalogowac? ;p Jak juz do tego dojde, to mam pytanie nr. 2 : jak wstawic swf flasha jako obrazek po postach?
Napisano 31 Styczeń 200421 l 1.Na gorze po prawej masz Panel Sterowania/Opcje osobiste 2. Nie mozna wstawiac swfa po postach, bo nie pozwala na to regulamin.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor mhmm eee moze sie jeszcze nie obudzilem, bo nie moge tego znalesc. A moze ten panel sterowania pojawia sie po zalogowaniu sie? Wiec w jaki sposob mam sie zalogowac, skoro po wklepaniu login\'a i pass ponownie widze napis \"nie jestes zalogowany\"...
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor a, jeszcze prosil bym o linka do regulaminu, gdzie pisze o swf\'ach po postach, bo znowu nie moglem tego odnalezc.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Ja mam regulamin w glowie i mowie, ze nie mozna wrzucac swfow. Oczywiscie, zeby dostac sie do panelu trzeba byc zalogowanym. To chyba logiczne, prawda?
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor ech. widze ze trzeba bedzie przedstawic sprawe jasniej ;p W moim wypadku wyglada to w ten sposob, ze kiedy wpisuje dane do okienka login i pass po przycisnieciu OK otwiera mi sie strona glowna i dalej pisze, ze nie jestem zalogowany. A posty wysylam, bo przy redagowaniu tez jest pole na login i pass.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Podstawowa sprawa: - na forum wchodz przez adres www.max3d.pl/forum (koniecznie z www na poczatku) - wyczysc cookie i upewnij sie ,ze Twoja przegladarka je akceptuje (byc moze masz to wylaczone?) - login wpisuj tak jak go wpisales z rozroznieniem male/duze litery ...
Napisano 3 Luty 200421 l Jeśli można jeszcze coś dodać :D Wciśnij przycisk \"Odśwież\". Czasami pomoże :D