Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ok, ja mam pytanie natury czysto technicznej: jak edytowac profil na forum, skoro nie da sie nawet zalogowac? ;p Jak juz do tego dojde, to mam pytanie nr. 2 : jak wstawic swf flasha jako obrazek po postach?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1.Na gorze po prawej masz Panel Sterowania/Opcje osobiste

2. Nie mozna wstawiac swfa po postach, bo nie pozwala na to regulamin.

Napisano
  • Autor

mhmm eee moze sie jeszcze nie obudzilem, bo nie moge tego znalesc. A moze ten panel sterowania pojawia sie po zalogowaniu sie? Wiec w jaki sposob mam sie zalogowac, skoro po wklepaniu login\'a i pass ponownie widze napis \"nie jestes zalogowany\"...

Napisano
  • Autor

a, jeszcze prosil bym o linka do regulaminu, gdzie pisze o swf\'ach po postach, bo znowu nie moglem tego odnalezc.

Napisano

Ja mam regulamin w glowie i mowie, ze nie mozna wrzucac swfow.

Oczywiscie, zeby dostac sie do panelu trzeba byc zalogowanym. To chyba logiczne, prawda?

Napisano
  • Autor

ech. widze ze trzeba bedzie przedstawic sprawe jasniej ;p W moim wypadku wyglada to w ten sposob, ze kiedy wpisuje dane do okienka login i pass po przycisnieciu OK otwiera mi sie strona glowna i dalej pisze, ze nie jestem zalogowany. A posty wysylam, bo przy redagowaniu tez jest pole na login i pass.

Napisano

Podstawowa sprawa:

- na forum wchodz przez adres www.max3d.pl/forum (koniecznie z www na poczatku)

- wyczysc cookie i upewnij sie ,ze Twoja przegladarka je akceptuje (byc moze masz to wylaczone?)

- login wpisuj tak jak go wpisales z rozroznieniem male/duze litery

...