Obywatel Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 ok, ja mam pytanie natury czysto technicznej: jak edytowac profil na forum, skoro nie da sie nawet zalogowac? ;p Jak juz do tego dojde, to mam pytanie nr. 2 : jak wstawic swf flasha jako obrazek po postach?
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 1.Na gorze po prawej masz Panel Sterowania/Opcje osobiste 2. Nie mozna wstawiac swfa po postach, bo nie pozwala na to regulamin.
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Napisano 31 Styczeń 2004 mhmm eee moze sie jeszcze nie obudzilem, bo nie moge tego znalesc. A moze ten panel sterowania pojawia sie po zalogowaniu sie? Wiec w jaki sposob mam sie zalogowac, skoro po wklepaniu login\'a i pass ponownie widze napis \"nie jestes zalogowany\"...
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Napisano 31 Styczeń 2004 a, jeszcze prosil bym o linka do regulaminu, gdzie pisze o swf\'ach po postach, bo znowu nie moglem tego odnalezc.
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Ja mam regulamin w glowie i mowie, ze nie mozna wrzucac swfow. Oczywiscie, zeby dostac sie do panelu trzeba byc zalogowanym. To chyba logiczne, prawda?
saygon Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 z teogo co widze to jestes zlogowany inczej bylbys jako anonyomus.
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Napisano 31 Styczeń 2004 ech. widze ze trzeba bedzie przedstawic sprawe jasniej ;p W moim wypadku wyglada to w ten sposob, ze kiedy wpisuje dane do okienka login i pass po przycisnieciu OK otwiera mi sie strona glowna i dalej pisze, ze nie jestem zalogowany. A posty wysylam, bo przy redagowaniu tez jest pole na login i pass.
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Ja sie nie znam, ale moze cookies masz wylaczone?
adek Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Podstawowa sprawa: - na forum wchodz przez adres www.max3d.pl/forum (koniecznie z www na poczatku) - wyczysc cookie i upewnij sie ,ze Twoja przegladarka je akceptuje (byc moze masz to wylaczone?) - login wpisuj tak jak go wpisales z rozroznieniem male/duze litery ...
Bacry Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Jeśli można jeszcze coś dodać :D Wciśnij przycisk \"Odśwież\". Czasami pomoże :D
Rekomendowane odpowiedzi